Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:22
7236
0

Хорхе Масвідаль – Нейт Діаз. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC 244, який в ніч проти неділі пройде в Нью-Йорку

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:22
7236
0
Хорхе Масвідаль – Нейт Діаз. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Після дозволу проводити бої з ММА в Нью-Йорку UFC традиційно для себе з 2016 року проводить в першій половині листопада великі турніри на легендарній арені Madison Square Garden. У ніч проти найближчої неділі за центральноєвропейським часом там стартує UFC 244, який стане ювілейним 500-м турніром в історії UFC. Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом.

Бій Діаса з Масвідалем - рідкісний випадок, коли нетитульний бій очолює номерну подію UFC. Хоча все ж неофіційний титул стоятиме на коні цього поєдинку, йдеться про пояс BMF (Bad Motherfucker), тобто ми маємо бій за звання «найкрутішого хлопця» в UFC.

Будучи неактивним впродовж більше трьох років, Діас у серпні повернувся на UFC 241 і показав, що у нього немає слідів «іржі». Його домінуючий виступ проти Ентоні Петтіса продемонстрував, що Нейт все ще один з кращих і представляє серйозну загрозу в напівсередній і, можливо, в легкій, вагах.

Масвідаль зараз на піку, як ніколи. Після програшів Деміану Майї та Стівену Томпсону він отримав дві прекрасні перемоги нокаутом, тим самим здобувши статус суперзірки. Спершу Хорхе зупинив Даррена Тілла, а потім коліном в стрибку відправив Бена Аскера до іншого виміру найшвидшим нокаутом в історії UFC.

Прогноз на бій

Чекаємо, що це буде жорстока, але технічна війна. Джиу-джитсу Діаса знаходиться на іншому рівні, але в даному випадку ці навички швидше будуть в резерві, оскільки обоє, мабуть, роблять ставку на стійку. Масвідаль має перевагу в нокаутуючій потужності, тому, ймовірно, побудує стратегію на ранньому нокауті. Але «борода» його супротивника міцна і багаторазово перевірялася на міцність у боях, схоже, що Діасу мало не подобається пропускати удари по обличчю. Прогнозуємо, що це буде близький бій, але хороші навички боксу і кардіо, які дозволяють тримати високий темп упродовж усієї дистанції, зроблять Діаса переможцем.

Перемога Діаса за очками

Основний кард

Хорхе Масвідаль – Нейт Діаз

Келвін Гастелум – Даррен Тілл

Стівен Томпсон – Вісенте Луке

Деррік Льюїс – Благой Іванов

Кевін Лі – Грегор Гіллеспі

Попередній кард

Корі Андерсон – Джоні Вокер

Шейн Бургос – Макван Амірхані

Бред Таварес – Едмен Шахбазян

Андрій Орловський – Жаїрзіньо Розенструйк

Ранній попередній кард

Кетлін Чукагян – Дженніфер Майя

Лайман Гуд – Ченс Ренкаунтер

Хуліо Арсе – Хаким Даводу

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.