Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 листопада 2019, 10:29
26214
5

Екс-гравця Динамо спіймали за кермом вкраденої автівки

Папе Діакате потрапив в дуже неприємну історію

| Оновлено 01 листопада 2019, 10:29
26214
5
Екс-гравця Динамо спіймали за кермом вкраденої автівки
estrepublicain.fr. Папе Діакате
Екс-захисник «Динамо» Папе Діакате, який два роки тому завершив професійну кар'єру футболіста і нині працює головним тренером французького клубу нижчої ліги «Вандевр», кілька днів тому потрапив у вкрай неприємну історію.
 
Все почалося після банальної дорожньої перевірки десять днів тому. Поліція Нансі зупинила Діакате, що пересувався за кермом позашляховика Jaguar. Виявилося, що екс-футболіст сів за кермо, але забув права. Ще більш дивним при перевірці виявився той факт, що автомобіль, на якому пересувався сенегалець, числиться в угоні.
 
В результаті Діакате був доставлений у відділення поліції, де його допитали. Екс-гравець «Динамо» заявив про свою невинність. Він зазначив, що йому нічого невідомо про шахрайські дії навколо автомобіля, який він придбав в автосалоні Нансі кілька місяців тому. На підтвердження своїх слів Папе надав чек на покупку машини, зазначивши, що угода виглядала цілком звично і підозр у нього не викликала.
 
«Я жертва в цій історії. Я не робив нічого протизаконного. Те, що трапилося зі мною, могло статися з кожним. Всі, хто мене знає, підтвердять, що я не бандит або викрадач», - прокоментував ситуацію Діакате.
 
В результаті поліцейське розслідування показало, що слова Діакате виявилися правдивими. З нього були зняті всі підозри, а сам він відпущений на свободу. Втім, слідчі продовжують встановлювати, яким чином викрадений автомобіль потрапив в автосалон і був виставлений на продаж.
Оцініть матеріал
(73)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Діденко розповів, чому в Металісті сміялися з Рикуна
Футбол | 25 квітня 2024, 11:00 0
Діденко розповів, чому в Металісті сміялися з Рикуна

Анатолій вважає Олександра унікальним гравцем

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
То, что доя Франции дикость, в Украине - норма. У нас даже министры катаются на угнанных в Украине машинах, и у владельцев нет шансов вернуть свое имещество...
JohnNeuman
Жаль, но хорошо что все хорошо закончилось. В Папе не сомневался. В Родриго, Родольфо да, в Парцвании, в Алмейде да, в Хачериди да, но не в Папе.
JohnNeuman
Мне кажется у Дениса Попова есть задатки, но не будем пока преждевременно ничего предсказывать о нынешних игроках. Но самый жосткий думаю Алиев, по пьяни наверное мог бы и топориком воспользоваться. Фамилия кстати татарского происхождения. И как с ним такой милаха Артем дружит, может внешность обманчива...