Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4910
9

Луїш КАШТРУ: «Відчуваю себе в Шахтарі в безпеці»

Португалець задоволений тим, які результати демонструє команда під його керівництвом

Луїш КАШТРУ: «Відчуваю себе в Шахтарі в безпеці»
ФК Шахтар. Луїш Каштру
Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про те, чому лише в зрілому віці наважився покинути Португалію і відправитися попрацювати в іншу країну, а також про ставлення до нинішніх результатів «гірників» і деяких планах на майбутнє.
 
«Було б для мене простіше, якби я поїхав працювати за кордон більш молодим? Може бути. Я не можу знати цього точно. Спочатку було б простіше прийняти таке рішення, тому що я був схильний до цього, але з іншого боку, складніше, адже я завжди хотів залишатися поруч з моїми дочками і дружиною. Зараз дружина разом зі мною в Києві, щоб полегшити весь цей досвід. Моя кар'єра дозволила мені покинути Португалію тільки в 58 років, і це добре. Зараз ідеальний час. Я всім задоволений в Україні».
 
«У мене є контракт з «Шахтарем», який буде діяти ще більше року, але тренер ніколи не знає, чи закінчить роботу за контрактом до кінця, тому що все це багато в чому залежить від результатів. Хоча зараз я відчуваю себе в «Шахтарі» в безпеці і поважаю свою роботу. Ми раді - я і члени мого тренерського штабу - і з нетерпінням чекаємо продовження. Але, якщо не в «Шахтарі», як я сподіваюся, то я маю намір попрацювати за межами Португалії ще кілька років в майбутньому», - зазначив Каштру.
 
Нагадаємо, Луїш Каштру був призначений головним тренером «Шахтаря» влітку нинішнього року, змінивши на цій посаді співвітчизника Паулу Фонсеку. Контракт з Каштру «гірники» уклали на два сезони.
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
Ещё пару таких результатов , как два последних - и вывезут в карьер , в безопасности он ...
George Abuladze
Когда пришел Луческу, сразу начал менять стиль игры команды, двое физкультурников из Португалии едут на старом багаже цыгана, не хотят ничего менять ни в игре, ни в стратегии, ни в тактике, поэтому результаты выступлений Шахтера вряд ли изменятся к лучшему. Сравнить с Динамо Загреб - там прогресс, Шахтер потихоньку деградирует, игра ухудшается с каждым месяцем, не верю что сможем выиграть у Загреба на выезде, да и в Лигу Европы будет трудновато попасть. Комфортно ему, падлюка, про опыт какой то там блеет, какой у тебя может быть опыт с Викторией Гимараеш? Печаль!
Nikolay Kirienko
Уже есть результаты, проиграл Суперкубок и Кубок (впервые за 10 лет шахтер не вышел в финал). Если выйдет детсад и начнет прессинговать Шахтер, то команда не будет знать куда бежать и посыпится. Прессинг сегодня основной компонент игры и научить команду выходить из под прессинга это первое, что должен делать тренер. Не можешь - посмотри, как это делает Аталанта. Печально, но 4 место в такой группе Лиги для Шахтера унизительно, а выше с таким тренером и такой игрой не светит.
euro2012_za_2012euro
Та да, бабки все равно все получит.
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил