Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:46
2752
2

Тренер Інгульця: «Головне, щоб у чвертьфіналі ми грали вдома»

Сергій Лавриненко – про вихід в наступний раунд Кубка України

| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:46
2752
2
Тренер Інгульця: «Головне, щоб у чвертьфіналі ми грали вдома»
СК Дніпро-1. Сергій Лавриненко
Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (2:1) в матчі 1/8 фіналу Кубка України.
 
— Хочу привітати усіх наших вболівальників, які за нас сьогодні переживали і підтримували. Хочу привітати всю команду футболістів і керівництво клубу з цією перемогою. Кубкові ігри вони завжди дуже складні і емоційні, тим більш, що з «Дніпром-1» у нас завжди поєдинки вдаються яскравими і емоційними. І сьогодні гра була обопільно гострою, було багато боротьби і бажання. І перший, і другий тайм були рівними, і тут хто після перерви забив першим, той і досяг перемоги, оскільки ціна помилки була дуже високою. Слава Богу, що нам вдалося забити другий гол і після цього ми довели гру до логічного завершення.
 
— Кого хотіли би побачити в суперниках по чвертьфіналу?
— Я скажу традиційно – суперник нехай буде будь-який, але головне, щоб ми грали вдома. Для календаря Першої ліги це не зовсім зручно, адже кубкова гра повинна відбутися 3 березня, а чемпіонат розпочнеться 22 березня, тому ще не знаємо, як це буде виглядати. Ну а сьогодні порадіємо, а далі будемо готуватися до нових матчів проти «Металіста 1925» і «Агробізнесу». Сьогодні отримали емоції, а далі треба працювати, працювати і працювати.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
А ж...па не зліпнеться??? Є команди. які роками вдома не грали. Та сама "Волинь" вже років три чи чотири не зігроала в кубку вдома жодного матча. А ви тільки вдома й граєте. Покажіть, що ви варті. Бо вийти нахаляву у фінал, обігруючи вдома "Карпати" і "Дніпри" - не так і важко. Вже й так жереб зробив можливе й неможливе, скинувши в 1/8 "Шахтар" і "Зорю"
Юрий Карпенко
Да дома Ингулец играет на три головы сильнее чем в гостях