Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
3774
3

Олег ФЕДОРЧУК: «Шахтар переживає спад, шанси в матчі з Динамо 50 на 50»

Спеціаліст поділився очікуваннями від суперматчу Кубка України

Олег ФЕДОРЧУК: «Шахтар переживає спад, шанси в матчі з Динамо 50 на 50»
ФК Енергія. Олег Федорчук
Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував майбутній матч 1/8 фіналу Кубка України, в якому «Динамо» прийме «Шахтар».
 
«Думаю, зараз« Шахтар »переживає певний спад. Це було прогнозовано, з огляду на, що гірники вибирають ігровий метод підготовки до сезону. Їм важко довго тримати форму на піку готовності. Подібне було і при Луческу. Більшість іноземних фахівців використовують саме таку систему роботи.
 
У «Динамо» все традиційно, акцент зроблений на силову роботу, що дозволяє команді довше бути в максимальній фізичній формі. А з приходом на тренерський місток Олексія Михайличенка кияни стали грати ще і раціонально.
 
Якщо раніше я б поставив 60 на 40 на користь «Шахтаря», то зараз шанси на перемогу, думаю, приблизно однакові. Навіть «Динамо» матиме невелику перевагу за рахунок свого вболівальника.
 
Незважаючи на свою комфортну перевагу над «Динамо» в чемпіонаті, в очних протистояннях за останні роки гірники поступаються біло-синім ...
 
Від киян я очікую обережного футболу. Олексій Михайличенко прихильник системи гри другим темпом. Може, це і правильно для сьогоднішнього рівня столичного колективу. Хоча біло-синім, щоб претендувати на перемогу, потрібно ризикувати, зробити щось неординарне. В іншому випадку «Шахтар» свого доб'ється.
 
Думаю, на цей раз гра видовищною не вийде. Вважаю, той, хто першим заб'є, стане набагато ближче до перемоги», - сказав Федорчук.
 
 
Матч «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 30 жовтня в Києві. Початок зустрічі о 19:30.

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yura Voller
Де Ви відкопуєте цих ЕкСПІРТів?
Харя як в дяді Жори з 3-го підїзда
Geniyfootball1985
Если сейчас у Шахтёра спад,то у Динамо СПАДИЩЕ