Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1639
0

Айнарс БАГАТСКІС: «Павлова хотів запросити ще влітку»

Головний тренер «Київ-Баскета» розповів про перехід українського форварда

Айнарс БАГАТСКІС: «Павлова хотів запросити ще влітку»
fbu.ua. Айнарс Багатскіс
Наставник «Київ-Баскета» Айнарс Багатскіс прокоментував останні зміни в складі клубу. Нагадаємо, що кияни підписали Сергія Павлова, а також відправили в оренду Антона Мусієнка.
 
«Я хотів підписати Павлова ще перед сезоном. Ми спілкувалися, говорили. Він хотів спробувати зіграти за кордоном. Я трохи не розумію клуби, які беруть гравців під конкретні ситуації, під конкретні хвилини. Я не знаю, чому литовці взяли Павлова, і відверто кажучи, я радий. Тому що у нас з'явився молодий, амбітний гравець, який прагне довести, чого він вартий. І який може грати в двох позиціях - 4-5.
 
Чому пішов Мусієнко? Він 100% потрапляв до складу, за ті три місяці, які ми працювали, для нього це була, напевно, найкраща команда, де він тренувався і виступав, маю на увазі партнерів, з якими він боровся і взаємодіяв на тренуваннях. Він прогресував, але я не міг дати йому ті хвилини, які хотів. Вважаю, що гравець його віку, хоча йому лише 23, він уже повинен отримувати хвилини і найголовніше відчувати відповідальність за свою гру. Він повинен не пару хвилин відпрацьовувати, а грати як повноцінний гравець. Так співпало, що ми змогли віддати його в оренду. Дуже було приємно з ним працювати і я сподіваюся, в майбутньому ця можливість ще з'явиться», - сказав Багатскіс.
 
Нагадаємо, що 30 жовтня «Київ-Баскет» зіграє другий матч Кубка Європи ФІБА проти «Левскі».
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.