Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 29 жовтня 2019, 15:36
3876
1

Баду ДЖЕК: «Гвоздик непогано боксував, але Бетербієв переміг чисто»

Колишній чемпіон світу прокоментував об'єднавчий поєдинок

| Оновлено 29 жовтня 2019, 15:36
3876
1
Баду ДЖЕК: «Гвоздик непогано боксував, але Бетербієв переміг чисто»
Fightnews.com. Баду Джек
Відомий шведський боксер Баду Джек поділився думками про поєдинок Олександра Гвоздика і Артура Бетербієва за титули WBC і IBF. Українець поступився технічним нокаутом в 10-му раунді.
 
«Вперше я побачив Бетербієва ще в любителях, в 2004 році або близько того. Він - звір і всіх нокаутував навіть тоді. Коли Ковальов став чемпіоном, всі почали говорити, що він просто звірюка, але я говорив, що є ще один росіянин, який навіть кращий, ніж Ковальов і побив його в любителях, а якщо він перейде в професіонали, то багато чого доб'ється. Тепер він тільки що переміг чемпіона світу за версією WBC. Артур - дуже сильний, хороший боєць.
 
Гвоздик досить-таки непогано боксував і вигравав поєдинок на картках суддів. Як на мене, це божевілля. Я вважаю, що Бетербієв начисто переміг, але я не суддя, тому не знаю. Артур дуже сильний. Це міцний хлопець, з ним потрібно або боксувати, або битися на ближній дистанції», - сказав Джек.
 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
На фоне такого гвоздика да, на самом деле бетербиев так же ничего особенного не представляет, защита никакая скорости нет, ставка удар, тот же рой Джонс , Хопкинс, Тринидад и другие уработали этих двоих братьев за один вечер