Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2019, 14:05
2716
1

ПОЛІТИЛО: «З приходом Гомеса вся команда отримує задоволення від футболу»

Півзахисник «Олімпіка» – про роботу з іспанським тренером

| Оновлено 27 жовтня 2019, 14:05
2716
1
ПОЛІТИЛО: «З приходом Гомеса вся команда отримує задоволення від футболу»
ФК Олімпік Донецьк. Сергій Політило
Хавбек донецького «Олімпіка» Сергій Політило прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (3:2) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
 
«З приходом нового тренера вся команда отримує задоволення від футболу. Ми додаємо з кожною грою і не збираємося зупинятися на досягнутому! Команда провела на хорошому рівні весь поєдинок. У першому таймі нас підвела реалізація. То не вистачало останнього пасу, то майстерність підводила нас на завершальній стадії. Здорово, що в підсумку матч закінчився на нашу користь», - сказав Політило.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serg
пришел испанец и команда получает наслаждение от игры в пас и комбинационного футбола. Пришел бы Михайличенко или кто-нибудь из старперской партии Суркиса, бегали бы постоянно тесты Купера. Упор сделали бы на "физику" ("Сегодня мы не футболисты" - как говорит Алексей Михайличенко). С утра получасовая разминка с 5-килограммовыми мячами, потом тесты на выносливость. А как же мяч, спросите вы? Это как-нибудь потом, мы же не школьники, в самом деле, бегать пинать мяч, и не испанцы или бразильцы, которые любят чисто поиграть, пофинтить, нам в Динамо физика нужна в футболе!