Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
5012
0

Ліверпуль - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Черговий непростий матч для команди Юргена Клоппа

Ліверпуль - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/LFC

У центральному матчі десятого туру АПЛ між собою зіграють фіналісти останнього розіграшу Ліги чемпіонів - «Ліверпуль» і «Тоттенхем».

Підопічні Юргена Клоппа в минулому турі вперше в сезоні втратили очки - виїзна нічия 1:1 з «Манчестер Юнайтед». Тепер же «Червоних» чекає ще один непростий матч. Після перемоги «Манчестер Сіті» над «Астон Віллою» відрив від підопічних Пепа Гвардіоли скоротився до 3 очок, і «Ліверпулю» необхідно перемагати, щоб відновити комфортну перевагу.

«Тоттенхем» на старті нинішнього сезону лихоманить. В останніх двох турах АПЛ команда Маурісіо Почеттіно взяла всього 1 очко: поразка від «Брайтона» і нічия з «Уотфордом».

На тижні і «Ліверпуль», і «Тоттенхем» здобули легкі перемоги в Лізі чемпіонів. «Шпори» у вівторок вдома розгромили «Црвену Звезду» 5:0, а «Червоні» в середу на виїзді розправилися з «Генком» - 1:4.

Обидві команди не зможуть розраховувати на оптимальні склади. У «Ліверпуля» травмовані Натаніель Клайн і Джердан Шакірі, під питанням і участь в матчі основного центрального захисника Жоеля Матіпа, який пропускав матч з «Генком». У «Тоттенхема» надалі травмований основний воротар Уго Льоріс, під питанням участь в матчі Раяна Сессеньона.

«Ліверпуль» абсолютно закономірно вважається фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,55, на «Тоттенхем» - 6,15. Імовірність нічиї - 4,70.

27 жовтня, неділя
 
Ліверпуль – Тоттенхем
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 18:30
ТБ-трансляція на каналі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.