Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 жовтня 2019, 23:33
3506
2

Володимир ШАРАН: «Хочемо довести, що гроші в футбол не грають»

Наставник «Олександрії» – про майбутній матч з «Сент-Етьєном»

| Оновлено 23 жовтня 2019, 23:33
3506
2
Володимир ШАРАН: «Хочемо довести, що гроші в футбол не грають»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран поділився очікуваннями від матчу третього туру групового раунду Ліги Європи проти французького «Сент-Етьєна». Поєдинок відбудеться 24 жовтня у Франції, початок о 19:55 за Києвом.
 
«Ми планували вилетіти з Борисполя о 10:00, але через туман виліт відбувся тільки о 15:00. Втім, я дуже сподіваюся, що завтра на стані команди цей форс-мажор не позначиться. Вважаю, що Олександрія готова до поєдинку з Сент-Етьєном. Так, ми дебютанти цього турніру, але я бачу, що хлопці готові до цього протистояння.
 
У суперника змінився головний тренер. Клод Пюель - досвідчений і кваліфікований наставник. При ньому команда почала діяти більш компактно, дисципліновано. Останні перемоги Сент-Етьєна тому підтвердження.
 
Мені дуже сподобався Буанга, який добре діє на обох флангах. Клод Пюель часто використовує молодих футболістів. Мені, наприклад, запам'яталися Саліба, Абі. Гарна у Сент-Етьєна і атакуюча лінія.
 
Відразу після жеребкування групового раунду Ліги Європи мені надали дані про сумарну вартість всіх команд. Виявилося, що Олександрія третя знизу за цим показником. У нашому квартеті лідером є Вольфсбург, Сент-Етьєнн - другий. Так, нам десь не вистачає майстерності, однак по організації гри, по самовіддачі наші хлопці хочуть довести, що гроші в футбол не грають. Я задоволений тим, як мої підопічні діяли проти Вольфсбурга і Гента. Вірю в свою команду, що і в грі з Сент-Етьєном вони віддадуть на полі всі сили», - сказав Шаран.
 
Нагадаємо, український клуб через сильні тумани не зміг вчасно вилетіти з Борисполя і рейс затримали на чотири години.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lion
Будет наоборот и вам покажут что деньги играют в футбол.......
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил