Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1652
0

ЛЕВАНДОВСКІ: «Олімпіакос не створив моментів, але все одно забив»

Нападник «Баварії» підбив підсумки перемоги над грецьким клубом в Лізі чемпіонів (3:2)

ЛЕВАНДОВСКІ: «Олімпіакос не створив моментів, але все одно забив»
ФК Баварія Мюнхен. Роберт Левандовскі
Форвард мюнхенської «Баварії» Роберт Левандовскі прокоментував виїзну перемогу над «Олімпіакосом» (3:2) в поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів.
 
«Цей матч був для нас дуже важливим. Не тільки тому, що ми хотіли продовжувати вигравати в Лізі чемпіонів, а й тому, що втратили очки в чемпіонаті Німеччини. Ми знали, що, взявши три очки тут, ми поставимо себе в ситуацію, коли перемога вдома виведе нас в наступний раунд. Хочемо вийти з групи якомога раніше.
 
У першому таймі ми грали зовсім непогано. «Олімпіакос» не міг створити небезпечні моменти, але все одно забив. Звідси родом наші проблеми. Ми знали, що після цього треба бігти в атаку і думати, як забити самим. Нам не пощастило з другим пропущеним м'ячем, і в кінцівці нам довелося діяти обережно, щоб не втратити перемогу.
 
Намагаюся робити і роблю все від мене залежне, щоб забивати за команду і вигравати з нею. Знаю, що будь-який епізод на футбольному полі може виявитися важливим і визначальним в плані того, виграємо ми чи ні. Тому я зберігаю концентрацію і роблю свою роботу», — сказав Левандовскі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.