Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 жовтня 2019, 18:17
1703
0

БУЯЛЬСЬКИЙ: «У грі з Копенгагеном постараємося якомога швидше забити»

Хавбек «Динамо» розповів про налаштування команди на гру Ліги Європи

| Оновлено 22 жовтня 2019, 18:17
1703
0
БУЯЛЬСЬКИЙ: «У грі з Копенгагеном постараємося якомога швидше забити»
fcdynamo.kiev.ua. Віталій Буяльський
Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський поділився своєю думкою про майбутній домашній матч 3-го туру групового етапу Ліги Європи проти «Копенгагена»:
 
- Після повернення зі збірної ми майже тиждень тренувалися усі разом та провели матч проти «Олександрії», тому, думаю, усі перебувають у хорошому тонусі та фізичній формі. Після матчу чемпіонату України ми розпочали безпосередню підготовку до єврокубкової гри з «Копенгагеном». Вона звичайна, як завжди на подібні матчі, без кардинальних змін. Налаштовувалися, розбирали гру суперника. Тренер підказав нам, які сильні і слабкі сторони є у нашого суперника. На тренуваннях награвали різні комбінації.
 
- Чи особисто вивчали «Копенгаген», можливо, дивилися їхні попередні матчі та можете сказати, чим ця команда вирізняється?
- Знаю, що це сильний опонент. Добре готові фізично, вдало борються за верхові мячі. Тому, думаю, нам варто опустити м’яч униз та грати саме через низові передачі.
 
- Чи цікавилися думкою про «Копенгаген» Беньяміна Вербича, який свого часу виступав за цей колектив упродовж двох з половиною років?
- Він поки що розповів нам ще не усі секрети, але, впевнений, ближче до початку гри, коли буде відомий склад суперника, він це зробить, поділиться своїми знаннями та підкаже нашим хлопцям якісь моменти. Власне, ще краще це знає тренерський штаб.
 
- За рахунок яких компонентів, на вашу думку, «Динамо» може досягти позитивного результату?
- За рахунок командної гри. Ми граємо вдома, тому з перших хвилин маємо  показати, що є господарями полі «Олімпійського». Сподіваюся, підтримка трибун буде хорошою, і при своїх уболівальниках ми покажемо гідну гру. Потрібно усією командою атакувати, а також усім разом злагоджено діяти в обороні. Буде чудово, якщо вдасться забити швидкий мяч – це завжди допомагає команді та дає додаткову впевненість. Тож, будемо старатися забити якомога швидше та зіграти «на нуль» в обороні.
 
- У груповому  етапі Ліги Європи ви вже здобули одну перемогу та одну нічию, такий результат можна вважати прийнятним?
- Звісно, хотілося б досягти більшого, адже проти «Лугано» було важко грати – команда добре захищалися. Вони грали вдома, і ми очікували, що вони більше атакуватимуть та розкриватимуться, а вони, навпаки, більше грали від оборони, яку нам було складно проходити.
 
Матч «Динамо» і «Копенгагена» відбудеться 24 жовтня на НСК «Олімпійський». Початок о 22:00 за Києвом.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.