Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 жовтня 2019, 18:19
2123
2

ВЕНГЕР: «Двічі відмовляв Реалу, Ювентусу і ПСЖ. Я був вірним Арсеналу»

Відомий у минулому тренер розповів про те, де міг продовжити кар'єру

| Оновлено 22 жовтня 2019, 18:19
2123
2
ВЕНГЕР: «Двічі відмовляв Реалу, Ювентусу і ПСЖ. Я був вірним Арсеналу»
Sky Sports. Арсен Венгер
Колишній тренер лондонського «Арсеналу» Арсен Венгер заявив, що свого часу міг очолити «Реал», «Ювентус», ПСЖ, збірні Англії та Франції, але був вірний «канонірам».
 
«Чому я так довго був в «Арсеналі»? Я прийняв рішення будувати стадіон, без цього розвиток клубу був неможливим. Будівництво спричинило за собою кредити, відповідно продаж кращих гравців. Це інша робота, яка не тренерська, а менеджерська, але вона не менш цікава. Банки тоді зажадали, щоб я продовжив із клубом договір як мінімум на 5 років, що я і зробив. За ці роки мене запрошували в «Реал» - я відмовився двічі, в «Ювентус», у ПСЖ, у збірні Англії і Франції, але я залишався вірним «Арсеналу», в цьому була моя відповідальність, так було правильно.
 
Ну а потім, ми все ж трималися в четвірці лідерів довгий-довгий час. Так, одночасно влили багато грошей в «Челсі», в «Манчестер Сіті», змагатися з капіталом - це, свого роду, абсурд. Але що б не думали навколо, ми тримали планку. Робота тренера і полягає в тому, що з мінімумом можливостей ти даєш максимальний результат. Зрозуміло, гроші вирішують майже все. Візьміть будь-який чемпіонат, нагорі рейтингу завжди будуть найбагатші клуби», - сказав Венгер.
 
Нагадаємо, Венгер перебуває без роботи з травня 2018 року, коли він покинув «Арсенал» після 22 років на чолі команди. З «канонірами» фахівець завоював 17 трофеїв, серед яких три титули чемпіона Англії, а також сім Кубків і Суперкубків країни.
 
Раніше повідомлялося, що Венгер готовий очолити «Ліон».
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Глубокое уважение!