Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

EA Sports FC
| Оновлено 21 сiчня 2020, 14:50
2346
0

Капітан Мілана заснував професійну команду по FIFA

Алессіо Романьйолі вирішив зайнятися кіберспортом

| Оновлено 21 сiчня 2020, 14:50
2346
0
Капітан Мілана заснував професійну команду по FIFA
Daily Star. Алессіо Романьйолі
Капітан ФК «Мілан» Алессіо Романьйолі заснував власний кіберспортивний клуб спільно з організацією Pro2Be Esports. До складу Team Romagnoli по FIFA вже приєдналися три гравці. 
 
Організація уклала контракти з учасником плей-оф Global Series 2019 Козімо NBD2699 Гуарнері, стриімером Еміліано Di Gianni ді Джанні і Джузеппе Infernoboy Маліреллою. Останній також буде виконувати роль тренера колективу.
 
«Я великий фанат відеоігор і FIFA зокрема. У минулому році я почав стежити за найбільш успішними гравцями і зацікавився кіберспортом - мене вразили чемпіонати, які проходять по всьому світу. Тоді я зрозумів, що традиційний і віртуальний футбол мають багато спільного. Тому я вирішив створити свою команду з моїм прізвищем в назві. Наша мета - виступати на вищому рівні і приносити радість фанатам», - сказав Алессіо Романьйолі.
 
Раніше про створення власного кіберспортивного клубу повідомив колишній нападник збірної Бразилії з футболу Роналдіньо. Команди по FIFA також зібрали футболісти Месут Озіл, Бернд Лено і Рууд Гулліт.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.