Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 жовтня 2019, 21:01
4799
0

Карлос ДЕ ПЕНА: «Щасливий за Миколенка. З ним завжди приємно грати»

Вінгер «Динамо» – про переможний гол одноклубника у ворота «Олександрії»

| Оновлено 20 жовтня 2019, 21:01
4799
0
Карлос ДЕ ПЕНА: «Щасливий за Миколенка. З ним завжди приємно грати»
dynamo.kiev.ua. Карлос де Пена
27-річний уругвайський вінгер київського «Динамо» Карлос Де Пена прокоментував мінімальну перемогу над «Олександрією» (1:0) в центральному матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги.
 
«Важливо було виграти. У моменті з голом я чекав підключення Миколенка, бачив, що він вривається в штрафну суперника і я намагався пасом знайти його. Вийшов хороший гол. Я щасливий за «Миколю». Він заслужив його забити. У матчі за збірну України він асистував Ярмоленку, а сьогодні забив за «Динамо». З ним завжди приємно грати, я завжди знаю, що виступаючи разом на одному фланзі з Миколенком, у мене завжди є вибір в атаці.
 
Іноді потрібно подавати в штрафну суперника, коли там є два або три гравці. Ми приймаємо рішення в ту ж секунду, головний тренер нам дає повну свободу в таких ситуаціях. Нам потрібно продовжувати рухатися в тому ж ритмі, зараз думаємо вже про гру з «Копенгагеном». Потім будуть «Карпати». Потрібно рухатися від гри до гри. Важливо продовжити вигравати свої матчі надалі», - сказав Де Піна.
 
Нагадаємо, проти «Копенгагена» в 3-му турі групового раунду Ліги Європи «Динамо» зіграє 24 жовтня о 22:00 на столичному НСК «Олімпійський».
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.