Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 19 жовтня 2019, 03:21
5598
1

Донбас стартував в Континентальному кубку, розгромивши Црвену Звезду

Донецькі хокеїсти закинули у ворота суперників сім шайб

| Оновлено 19 жовтня 2019, 03:21
5598
1
Донбас стартував в Континентальному кубку, розгромивши Црвену Звезду
facebook.com/BrovaryContinentalCup

На броварській арені «Термінал» стартував другий раунд Континентального кубка в групі С. У своєму першому матчі «Донбас» обіграв «Црвену Звезду» з рахунком 7:0.

Вже на початку поєдинку серби залишилися в меншості, а підопічні Сергія Вітера почали «обстрілювати» ворота суперників. Коли дві хвилини штрафу минули, і видалений хокеїст «червоних» вже з'явився на майданчику, Коренчук зумів переправити шайбу у ворота. Господарі продовжили діяти активно в зоні опонентів, і голкіперу Ранковичу доводилося постійно перебувати в напрузі. До першої перерви у воротах «Црвени Звєзди» шайбу закинув Яковлєв, який реалізував більшість.

Другий період «Донбас» провів з меншою інтенсивністю, але, як і раніше, володів беззаперечною перевагою. І в воротах «Црвени Звезди» побувало ще дві шайби: влучними кидками відзначилися Матерухін і Коренчук, який оформив дубль. На третій період ворота «Црвени Звезди» вийшов захищати Степанович, якому довелося капітулювати тричі. У підсумку, «Донбас» здобув надупевнену перемогу з рахунком 7:0.

Наступним суперником команди Сергія Вітера стане румунська «Корона», яка в першому матчі програла «Мого» з рахунком 3:5. Поєдинок відбудеться в суботу, початок - о 18:30.

Континентальний кубок. Другий раунд. Група С. 1-й тур.

«Донбас» - «Црвена Звезда» - 7:0

Шайби: 2:59 - Коренчук (Лялька, Романенко), 14:02 - Яковлєв (більш.), 32:19 - Матерухін (Вілсон, Васильєв), 34:08. Коренчук (Рибчик, Сильницький), 48:08 - Белухин (Васильєв, Вілсон), 54:08 - Захаров (Нікіфоров), 58:01 - Яковлєв (Нікіфоров)

«Донбас»: Дьяченко - Сильницький, Романенко, Лялька, Мазур, Коренчук - Большаков, Вілсон, Матерухін, Белухин, Васильєв - Яковлєв, Жовнір, Подзіньш, Захаров, Никифоров - Каменков, Пангелов-Юлдашев, Рибчик, Карпенко, Мостовий.

«Црвена Звезда»: Ранкович (Степанович, 40:00) - Подунавац, Анич, Бркусанін, Чегрінцев, Попович - Новакович, Спанжевіч, Жвік, Драгович, Даніель - Касітскі, Младеновіч, Маркович, Янкович, Масіч - Вдович, Йовович, Тарган, Гвозденовіч, Анджелковіч

Льодова арена Термінал (Бровари)

ДОНБАС - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
А как звучит - Континентальный кубок!!!