Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2798
0

Крістал Пелас - Ман Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Зінченко і компанія їдуть на виїзд до «Крістал Пелас»

Крістал Пелас - Ман Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManCity

У дев'ятому турі АПЛ діючий чемпіон, «Манчестер Сіті», з Олександром Зінченком в складі їде на виїзд до «Крістал Пелас». Судити матч, до речі, буде все той же Ентоні Тейлор, чия робота в понеділок в матчі Україна - Португалія викликала багато запитань.

Після восьми турів «Манчестер Сіті» йде другим у турнірній таблиці АПЛ, проте вдалим старт сезону не назвеш: відставання від «Ліверпуля» вже цілих 8 очок. Команда Пепа Гвардіоли всього лише очолює довгий список переслідувачів підопічних Юргена Клоппа, і більше не має права на помилку, якщо хоче поборотися за третій поспіль титул.

«Крістал Пелас» почав сезон дуже солідно, і зараз йде шостий, відстаючи при цьому від «Сіті» всього на два очки - щільність в групі переслідувачів «Ліверпуля» дуже висока. При чому, команда Роя Ходжсона набрала відмінний хід саме перед паузою на матчі збірних: 7 очок в трьох матчах.

Що стосується кадрової ситуації, то «Сіті» точно не допоможуть травмовані Емерік Лапорт і Лерой Сане, однак до їх відсутності Пеп Гвардіола вже давно звик. Також під питанням участь в матчі Кевіна Де Брюйне, Бенжамена Менді і Джона Стоунза. У «Крістал Пелас» під питанням участь тільки захисника Мамаду Сако.

Хороша форма «Крістал Пелас» не дозволяє «Ман Сіті» розраховувати на легкі три очки в цьому матчі, тим більше, що поєдинок буде проходити відразу після паузи на матчі збірних, що завжди є проблемою для топ-клубів.

У будь-якому випадку, зі статусом «Ман Сіті» як фаворита матчу ніхто не сперечається, однак складається враження, що букмекери «Крістал Пелас» явно недооцінюють. Коефіцієнт на перемогу «Сіті» - всього 1,26, в той час як на перемогу команди Роя Ходжсона - 12. Імовірність нічиї - 7,0.

19 жовтня, субота
 
«Крістал Пелас» – «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Селхерст Парк». 19:30
ТБ-трансляція на каналі «Setanta Sports Ukraine»
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.