Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2019, 04:37
5994
1

Артем ФРАНКОВ: «Шевченко гне свою лінію»

Главред «Футболу» високо оцінив роботу головного тренера збірної України

| Оновлено 17 жовтня 2019, 04:37
5994
1
Артем ФРАНКОВ: «Шевченко гне свою лінію»
Sport.ua. Артем Франков
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про головного тренера збірної України Андрія Шевченка.
 
«Він навіть в спілкуванні з журналістами використовує західні стандарти. Не підвищує голос, не несе пургу, не вчить жити і так далі. Він просто гне свою лінію і говорить те, що вважає за потрібне. Мовляв, говорите що завгодно, але я футбол бачу так, і збірна гратиме саме так, як я хочу. У збірної був невдалий період, але він нормально все сприймав, не було якихось істерик.
 
Але найсильніше, на мій погляд, це створення тренерської команди. Тому що, я припускаю, що Мауро Тассотті, який 15 років відпрацював в «Мілані» за самих різних тренерів, в цьому штабі дуже корисний. І взагалі зараз у збірній склалася дуже розумна команда тренерів. Зараз ми спостерігаємо це за результатами. Шевченко доводить, що він — командний гравець. І працює з ним команда невіддільна від головного тренера. Не сильно здивуюся, якщо його помічники будуть слідувати за ним і далі.
 
Ще одна сильна сторона Шевченка — фантастична переконаність у своїй правоті. Я вже говорив з приводу стилю, який він зі своїми помічниками прищеплював збірній України. Я і зараз до кінця не можу з цим змиритися. Наша збірна грає в атаку, в контроль м'яча... я цього не розумію», — вважає Франков.
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
0933333333
А не лизнуть ли мне.... подумал Франков и выдал очередной перл