Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2019, 03:56
10513
4

Роман ЯРЕМЧУК: «До рівня Роналду мені як до Бельгії пішки»

Форвард збірної України – про перемогу над Португалією і вихід на Євро-2020

| Оновлено 15 жовтня 2019, 03:56
10513
4
Роман ЯРЕМЧУК: «До рівня Роналду мені як до Бельгії пішки»
УАФ. Роман Яремчук
Нападаючий збірної України Роман Яремчук прокоментував перемогу над Португалією (2:1), завдяки якій команда Андрія Шевченка достроково вийшла на Євро-2020 з першого місця групи В.
 
– Мої голи за збірну? Не потрібно робити з цього якесь диво. Я виконую завдання тренера. Неважливо, хто заб'є. Намагалися показати свій найкращий футбол при 70-ти тисячах уболівальників. Думаю, сьогодні всі щасливі. Зараз потрібно якомога швидше усвідомити, що сталося. Тепер потрібно готуватися до Євро і показати там свій найкращий футбол, щоб порадувати країну. Хоча було складно повірити, що ми не програємо в групі жодного матчу.
 
Чи не лякали нас гучні імена португальців? У нас є своя стратегія гри. Знаємо, як грати проти топ-збірних і слабших команд. Як Литва або Люксембург. Це приносить результат. Чому у нас після гри немає куражу? Хто високо літає, той швидко падає. Мій гол? Поки він найважливіший у моїй кар'єрі.
 
Сьогодні у нас була схема з двома нападниками - мною і Ярмоленком. Я грав між Семеду і Пепе, а він між іншими захисниками. У підсумку ми обидва забили. Тактика спрацювала. Марлос розташовувався дуже високо? Він повинен був витягувати на себе захисників і звільняти для нас зони. Ніхто цього не очікував. Така ідея з'явилася після матчу з Литвою. Мені було потрібно повертатися назад, бо Семеду активно йшов в атаку. Що означає святкування мого гола? Та нічого такого.
 
Я зіграв нічим не гірше, ніж Феліш, який коштує 100 мільйонів доларів? По одній грі не судять. Все тільки починається. Нам потрібно показати себе на Євро. Коли співали гімн України, на очі наверталися сльози. Було дуже приємно. Хочу привітати наших захисників зі святом. Без них не було б цього матчу. Не щороку ти поб'єш Португалію з Роналду в складі в Києві. На полі він набагато сильніший, ніж по телевізору. Скільки мені потрібно, щоб вийти на його рівень? Це як до Бельгії пішки.
 
Відео голу Яремчука
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 105
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього
Футбол | 19 квітня 2024, 19:52 2
Перес дав Луніну важливу пораду після гри з Ман Сіті щодо його майбутнього

Українцю найближчим часом треба визначитись з майбутнім

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Зардунов
Да Украина уже сейчас сама топ-команда. Главное надо верить в это.
Vbolivalnyk-Peter
Тобто десь за пів року рік Роман має вийти на рівень Роналду ( ну довше до Бельгії пішки йти просто не реально). Успіхів Яремчука і збірній вцілому.
cucumber
да, Рома молодец, что оказался в нужно время в нужно месте.. голевое чутье на уровне было в этом матче. а после гола в ворота чемпионов Европы стоимость и зарплата должны подрасти