Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2019, 03:59
5800
5

КАРАВАЄВ: «Заради цього і варто жити. Таке буває раз у житті»

Захисник збірної України – про перемогу над Португалією і вихід на Євро-2020

| Оновлено 15 жовтня 2019, 03:59
5800
5
КАРАВАЄВ: «Заради цього і варто жити. Таке буває раз у житті»
УАФ. Олександр Караваєв
Захисник збірної України Олександр Караваєв прокоментував перемогу над Португалією (2:1), завдяки якій команда Андрія Шевченка достроково вийшла на Євро-2020 з першого місця групи В.
 
«Чи був мандраж? Ні, ми ж вже грали проти них. Перед грою завжди є переживання, але це добре. Немає байдужості. Намагаєшся зіграти на максимумі своїх можливостей. Коли ти виграєш певну кількість матчів, з'являється впевненість. Потім не дивишся на суперника. Виконуєш тренерські установки, і все виходить. Навіщо щось вигадувати, коли є схема гри, від якої ми відштовхуємося. Ми вже виходили на Євро, але для мене це особливий момент. Я грав майже в усіх матчах, і в цьому теж є моя заслуга.
 
Вартість гравців Португалії? Жартували з Ярмолою на цю тему. Він говорив, що на другий тайм, може, на мій фланг вийде Феліш, який коштує 120 млн, а я 1,2 млн. Добре, що ми обіграли португальців. Значить, ми прогресуємо.
 
Не знав, що робити після фінального свистка - радіти чи плакати. Велике спасибі уболівальникам за підтримку. Особливо в останні 20 хвилин. Заради цього і варто жити. Зараз зберемося в готелі на святкову вечерю. Нічого особливого, тому що завтра всі їдуть в клуби. Після вилучення дивилися один одному в очі. Потрібно було показати, що ми команда. Стояти один за одного. Таке буває раз у житті. Пенальті? Ну поставили і поставили. Значить, нам потрібна була така перевірка», - сказав Караваєв.
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Караваєв: Зараз зберемося в готелі на святкову вечерю. Нічого особливого, тому що завтра всі їдуть в клуби (нічні) - ось там вже й відірвемось по повній...