Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 жовтня 2019, 21:28
7785
0

Едді ХІРН: «Наступний бій Усика буде титульним»

Промоутер розповів про те, що буде чекати українського боксера в майбутньому

| Оновлено 14 жовтня 2019, 21:28
7785
0
Едді ХІРН: «Наступний бій Усика буде титульним»
Twitter. Эдді Хірн
Український боксер Олександр Усик (17–0, 13 KO) успішно дебютував у суперважкій вазі, достроково вигравши поєдинок проти американця Чазза Візерспуна. Промоутер Едді Хірн прокоментував бій та розповів про те, що буде чекати українця в майбутньому:
 
«Це був гарний виступ Усика. Я думаю, що він пропустив кілька ударів від Візерспуна справа на ранній стадії бою. Усику потрібно було випробування проти більшого боксера, і Чазз підійшов нам для заміни Спонгу. Усик пройшов сім раундів і кілька разів отримав удари в підборіддя. Навіть коли Усик був під тиском, він атакував, він був небезпечним. Я думаю, що він був чудовий. Якби Чазз боксував трохи краще, я думаю, він би провів більше раундів.
 
У Усика немає сильного нокаутуючого удару. Він не б'є так сильно, як деякі з великих боксерів. Це недолік, але його ноги такі хороші, і він настільки розумний, що йому не заважає той факт, що він маленький і не так сильно б'є, як ті хлопці. Я думаю, що це був дійсно гарний виступ, і він отримав досвід у цих семи раундах. Чазз був теж хороший, і я дуже задоволений цим боєм.
 
Я думаю, що Усик небезпечний для всіх. Він буде битися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі в наступному поєдинку. Я не знаю, проти кого, але він є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу WBO в суперважкій вазі. Він не пропустить цей шанс!»
 
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.