Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
4291
3

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Немає відчуття, що Україна вже на Євро»

Вінгер прокоментував матч з Литвою

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Немає відчуття, що Україна вже на Євро»
ffu.ua

У п'ятницю збірна України обіграла Литву в рамках відбору Євро-2020 і, по суті, гарантувала собі вихід на Євро-2020. Однак вінгер Андрій Ярмоленко вважає, що святкувати ще рано.

«Відчуття, що ми вже на чемпіонаті Європи, поки немає. Попереду ще два матчі, потрібно виходити і грати в футбол, домагатися результату. Однак перед поєдинком з Португалією у нас є впевненість в своїх силах. Ми граємо вдома, перед, думаю, заповненими трибунами, і це накладає на нас додаткові зобов'язання».

«Ми повинні грати агресивно, демонструвати властивий нам стиль гри», - сказав Ярмоленко.

14-го жовтня Україна прийме Португалію.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JohnNeuman
Ощущения чуда и эйфории не будет, так как каждый микрошажок к теперешней ситуации был преодолен, а не пропущен. Ярмоленко, Зинченко в Англии, 2 бразильца в составе, Малиновский в Италии, Коноплянка много где поиграл. Караваев уже долго показывает стабильный уровень. Цыганков, Миколенко тоже не один матч провели на высоком уровне. Степаненко за 10 лет научился мячи отбирать и ломать соперников. В запасе Яремчук, Соболь, Безус из Бельгии. Плюс из молодежки в случае чего Цитаишвили, Шапаренко можно подтянуть. Ну и тренер в прошлом лучший футболер мира с тренерами из Италии. Так что на Евро как минимум из группы выйдут, а может и до полуфинала, финала дойдут.