Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 жовтня 2019, 07:51
2480
1

Роман ЯРЕМЧУК: «Атмосфера в збірній – одна зі складових успіху»

Форвард радий повертатися в національну команду

| Оновлено 10 жовтня 2019, 07:51
2480
1
Роман ЯРЕМЧУК: «Атмосфера в збірній – одна зі складових успіху»
ffu.ua. Роман Яремчук і Андрій Шевченко
Нападник бельгійського «Гента» та збірної України Роман Яремчук розповів, з яким настроєм прибув до національної команди.
 
«У «Генті» все гаразд, але, приїжджаючи до збірної, клубні справи залишаю в Бельгії. Неважливо, як ти зіграв за клуб — у національній команді слід показувати результат, а тому перемикання відбувається автоматично. До того ж сприяє той факт, що тут — близький мені менталітет людей, по-родинному тепла атмосфера й чудовий мікроклімат.
 
Завжди радий бачити товаришів по збірній, тренерів, лікарів, масажистів, адміністраторів. Сюди приїжджаю лише з позитивом і великим задоволенням!
 
Фактично всі відзначають той факт, що у збірній — особлива атмосфера й хочеться, щоби все так було й надалі. Ми товаришуємо, й це відображається у грі — ми боремося один за одного й віддаємося в матчах на всі сто. На моє переконання, це одна зі складових позитивного результату», - сказав Яремчук.
 
Нагадаємо, в п'ятницю, 11-го жовтня, о 21:45 за київським часом в Харкові на ОСК «Металіст» відбудеться матч відбору на Євро-2020 Україна – Литва. Поєдинок з Португалією пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 14 жовтня.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Збірна України збережіть "атмосферу перемог".Удачі.!!!