Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 жовтня 2019, 00:21
3971
2

Луїш КАШТРУ: «Шахтар чекає дуже щільний календар трьох турнірів»

Наставник прокоментував контрольний матч

| Оновлено 10 жовтня 2019, 00:21
3971
2
Луїш КАШТРУ: «Шахтар чекає дуже щільний календар трьох турнірів»
twitter.com/fcshakhtar

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру підвів підсумки товариської зустрічі з «Оболонню-Бровар», яку представник УПЛ виграв з рахунком 2:0.

- Обидві команди проявили самовіддачу, коректно і дисципліновано провели матч. Ми показали хорошу позиційну гру і добилися цілей. У поєдинку взяли участь хлопці з молодіжного складу. Їм вдавалося правильно грати у відповідності з нашим принципом, разом атакувати й оборонятися. Вітаю всіх, а тепер можна трохи відпочити.

- Цей матч насамперед шанс зіграти тим, хто нечасто виходить на поле?
- Звичайно. Абсолютно всі футболісти «Шахтаря» багато працюють, і сьогодні у нас була ще одна можливість провести тренувальний матч.

- Як «Шахтар» стане готуватися до майбутніх офіційних поєдинків?
- Частина хлопців зараз в збірних, а після у нас дуже щільний календар: чемпіонат, Ліга чемпіонів і також кубковий матч. Ігор багато, і ми, як завжди, розглядаємо їх, як відмінну можливість досягти успіху. На кожен день підготовки покладаємо величезні надії, щоб себе розвивати. Дуже старанно працюємо, щоб радувати вболівальників і адміністрацію клубу. В цьому наша найбільша мотивація. Ми знаємо, що нас чекає жорстка боротьба, але сподіваємося домогтися перемог.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
Главный матч с ДЗ в ЛЧ. Этот матч задает уровень команды, статус команды в европе, и его финансовую прибыль в этом году.
В Кубоке выбив ДК, кубок можно смело ложить в карман. А в чемпионате и так отрыв хороший, можно с составом поэкспериментировать, молодежь нашу и бразильскую выставлять
Kevko
Стратегически две вещи важны:
1. Успешная игра в ЛЧ.
2. Постепенный переход от "команды Луческу" к обновленной, перспективной команде. Уже много лет в Шахтере не появляются новые "звезды". Попытки кое-какие есть, но результатов пока не видно