Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 14:57
1839
1

Дніпро - ЦОР-Борисфен. Прогноз на матч кваліфікації Кубка ФІБА

Дніпрянам залишився один крок до виходу в груповий турнір єврокубка

| Оновлено 04 липня 2021, 14:57
1839
1
Дніпро - ЦОР-Борисфен. Прогноз на матч кваліфікації Кубка ФІБА
БК Дніпро

Поєдинок «Дніпро» - «ЦОР-Борисфен» відбудеться в середу, 9 жовтня, в Дніпрі. Початок гри о 19.00. В прямому ефірі матч покаже телеканал Хsport.

Після відмінного виїзного поєдинку в Білорусі, де «Дніпро» зім'яв свого суперника і здобув перемогу з рахунком – 101:76, українським баскетболістам залишилося закрити двоматчеве протистояння на своєму майданчику. Стартовий гандикап у двадцять п'ять очок за сумою двох ігор дає повне право розраховувати, що питання про переможця дуелі вже зняте, і гра у відповідь перетвориться в необхідну формальність.

По правді кажучи, по першій грі не було помітно, за рахунок чого «Борисфен» може претендувати на успішний результат в протистоянні з українським клубом. «Дніпро» виявився кращим за своїх суперників з Білорусі майже за всіма основними показниками. Єдина статистична перевага у «Борисфена» була за кількістю втрат (білоруси зробили їх десять, тоді як український клуб п'ятнадцять). Також рівність спостерігалася по кількості перехоплень (по сім на команду) і блок-шотів (по три на колектив). За всіма іншими показниками, включаючи відсоток реалізації кидків з усіх дистанцій і штрафних, передачам, підбиранням, перевага була у дніпрян.

У першому поєдинку відразу шестеро гравців «Дніпра» набрали десять і більше очок (Корнієнко, Дугат, Тимофієнко, Закурдаев, Шундель і Чумаков), а в підсумковому статистичному протоколі відзначилися набраними очками всі дванадцять гравців українського клубу. Навіть молодий Ігор Дубоненко, який провів на майданчику вісімдесят вісім секунд, приніс чотири очки в скарбничку свого клубу.

Єдиним гравцем білоруської команди, який може занести в свій актив матч проти «Дніпра» став Дарол Ернандес (дев'ять очок + п'ятнадцять підбирань + шість передач + три блок-шоти). Всі інші гравці, включаючи лідера команди Брайана Старра, матч проти українського клубу провели на невисокому рівні.

Варто відзначити, що навіть у разі дуже ймовірної поразки «Борисфена» від дніпрян за сумою двох матчів, білоруси не повинні кидати грати, коли результат протистояння ні у кого не викличе сумнівів. Адже крім п'ятьох переможців кваліфікаційного раунду, в груповий турнір Кубка ФІБА вийде ще одна команда з найменшою підсумковою поразкою в своєму двоматчевому суперництві. Так що, «Борисфену» явно є за що поборотися, але і тут перша поразка в двадцять п'ять балів залишає  їм невисокі шанси.

Цікаво, що в разі проходу до основної стадії Кубка ФІБА, «Дніпро»  потраплять в одну групу з «Київ-Баскетом», який опустився в цей турнір після вильоту з Ліги чемпіонів ФІБА. Двома іншими суперниками українських клубів стануть болгарський «Левскі» і ще один білоруський клуб «Цмоки-Мінськ». До речі, буде дуже цікаво порівняти силу двох білоруських команд і побачити протистояння наших клубів з багаторазовим чемпіоном сусідньої країни.

Але для цього «Дніпру» необхідно дотриматися всіх формальностей і залишити позаду «Борисфен». Український клуб перевершує свого суперника за всіма параметрами і перший матч між командами це наочно продемонстрував. Так що, всі любителі баскетболу вправі очікувати ще однієї перемоги українського клубу.

Прогноз Sport.ua: перемога «Дніпра».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил