Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 08 жовтня 2019, 10:44
3475
5

Руслан РОТАНЬ: «Румунія і Данія – фаворити нашої групи»

Головний тренер молодіжної збірної України поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2021

| Оновлено 08 жовтня 2019, 10:44
3475
5
Руслан РОТАНЬ: «Румунія і Данія – фаворити нашої групи»
УАФ. Руслан Ротань

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про прийдешні матчі команди. 10 жовтня молодіжка зіграє поєдинок відбору Євро-2021 проти Румунії, а 14 жовтня проведе товариський матч з Грецією.

— На нас очікують два важливі матчі. Румунія — один із головних наших конкурентів по групі. Тому ми маємо добре підготуватися до поєдинку, аби досягти позитивного результату. Звичайно, гра з Грецією також у нашому полі зору, але це буде товариська зустріч. Зараз ми дамо хлопцям усю інформацію щодо румунів, щоб спокійно й якісно підготуватися в першу чергу до цього матчу.
 
— Наскільки збірна Румунії складний суперник?
— У нашого супротивника основна обойма складається з 12-ти виконавців, які грали на чемпіонаті Європи й стали бронзовими призерами. Також у команді залишився той самий тренер. Це кваліфікована збірна з індивідуально сильними гравцями. Тому я впевнений, що легким матч не буде. Вважаю, що саме збірні Румунії й Данії — фаворити нашої групи. Тому зараз головне завдання — якісно підготуватися до поєдинку.
 
— Які найсильніші сторони гри у збірної Румунії?
— Румуни зіграні, це головний момент. Вони добре грали на Євро в Італії. Це команда, яка з нічого може створити гол.
 
— Чи є кадрові проблеми у збірної України перед цими матчами?
— Є травми в деяких гравців. Медичний огляд та МРТ чекають на Владислава Бабогла. Схоже, у цих поєдинках він нам уже не допоможе. Виникли проблеми з паспортом у Валерія Бондаря. Зараз це технічне питання вирішується, і ми невдовзі будемо знати, чи зможемо на нього розраховувати. Травми — це футбольне явище, і без таких втрат, на жаль, не буває. Але ми орієнтуємося на тих, хто зараз готовий вийти на поле. Ми провели три збори, у нашій обоймі близько 50-ти гравців, і селекція ще продовжується. Ми не зупиняємося і стежимо за всіма кандидатами.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dre
А хто ж ми тоді ,аутсайдери?
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Домащенко
Скажу очевидное для всех, кроме Р.Ротаня и УАФ: Дания и Румыния - фавориты, если говорить о тренерах, потому что у них тренеры есть, а у нас нет. Если говорить об уровне футболистов, безусловный фаворит - сб. Украины. Главная проблема украинского футбола - катастрофически низкий уровень тренеров, работающих с молодыми футболистами. Исключая, разумеется, А.В.Петракова.
С такой психологией своей безнадежной второсортности как Ротань может руководить сборной? За какие тренерские заслуги? А футболистов жаль.
Kevko
"50 игроков в обойме"! Вот это размах! С такой "обоймой" можно любого соперника уничтожить!