Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 05 жовтня 2019, 03:06
2432
0

Андрєй Корєшков – Лоренц Ларкін. Прогноз і анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 229 в Каліфорнії

| Оновлено 05 жовтня 2019, 03:06
2432
0
Андрєй Корєшков – Лоренц Ларкін. Прогноз і анонс на бій
MMAJunkie
В ніч з 4 на 5 жовтня пройде турнір Bellator 229 в американському місті Темекула, Каліфорнія. У центральному поєдинку вечора очікується дуель в напівсередній вазі – росіянин Андрій Корєшков (22–3) вийде в октагон проти американця Лоренца Ларкіна (20–7, 1 NC). Бій повинен початися приблизно о 06:00 ранку і буде показаний на DAZN, Paramount Network і Матч Боєць.
 
Бекграунд
 
Передбачалося, що бій Корешкова і Ларкина очолить турнір Bellator 219 в Каліфорнії ще 29 березня 2019 року. Однак Ларкін вибув зі складу учасників шоу через травму. У суперники Корєшкову на короткому повідомленні дістався американець Майк Джаспер, і тоді росіянин виграв бій одноголосним рішенням суддів.
 
29-річний росіянин Андрій Корєшков за півроку перед тим боєм, у вересні 2018 року, зазнав поразки, програвши задушенням Дугласу Лімі в чвертьфіналі Гран-прі напівсередньоваговиків, організованого Bellator. Тепер він відновив втрачені позиції в рейтингу і жадає ще раз поборотися за титул чемпіона, яким він вже володів з липня 2015 по листопад 2016 року. Спочатку Корєшков виграв у того ж Ліми, а через один бій програв пояс йому ж. Таким чином, їх трилогія завершилася на користь бразильця (2:1).
 
33-річний американець Лоренц Ларкін вийде на свій 5-й бій в Bellator (провівши до того три роки в UFC). Початок у промоушені був невдалим: він програв в титульному поєдинку рішенням суддів Дугласу Лімі, а потім поступився нокаутом Полу Дейлі. Після цього в 2018 році Ларкін зумів записати до свого активу дві перемоги над Фернандо Гонсалесом та Іоном Паску. Також Ларкін відомий як переможець самого Хорхе Масвідаля, який знищив нещодавно Бена Аскрена одним ударом коліном за 5 секунд бою.
 
Файткард Bellator 229
 
Андрій Корєшков – Лоренц Ларкін
Саад Авад – Гоіті Ямаучи
Джо Шилінг – Тоні Джонсон
Кері Тейлор Мелендес – Менді Полк
Дерек Андерсон – Гільєрме Бомба
Анатолій Токов – Храчо Дарпінян
Володимир Токов – Брендон Хастінгс
 
Церемонія зважування
 

 
Прогноз на бій
 
Корєшков вважається невеликим фаворитом цього протистояння, але Ларкін не такий простий і знаходиться на серії з двох перемог. Росіянин сильний в стійці, оскільки раніше захоплювався рукопашним боєм. Американець також не особливо любить перебувати в партері, надаючи перевагу ударній техніці. Майже всі свої дострокові перемоги він здобув нокаутами. Припустимо, що бій триватиме усі відведені раунди, а судді віддадуть перевагу американцю.
 
Рекомендована ставка  перемога Лоренца Ларкіна рішенням суддів за очками.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.