Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 лютого 2021, 16:55
3002
0

Реал Мадрид — Гранада. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Хто справжній гранд, а хто займає чуже місце?

| Оновлено 06 лютого 2021, 16:55
3002
0
Реал Мадрид — Гранада. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Вивіска поєдинку «Реал Мадрид» - «Гранада» ще недавно навряд чи привернула б увагу шанувальників іспанського футболу. Хіба що уболівальників столичного клубу - в передчутті граду забитих м'ячів. Однак за фактом після семи турів Ла Ліги ми маємо ні багато, ні мало, а зустріч двох лідерів!
 
«Вершкові», хоч і йдуть на першому місці, випереджають свого нинішнього суперника всього на одне очко. І сумарні 9:0 в останніх двох офіційних зустрічах не повинні вводити в оману. Нині «Гранада» дійсно заслуговує своє друге місце в турнірній таблиці Примери. Команда не програє з серпня, з поразки від «Севільї». З іншого боку, «Реал» залишається єдиною командою, яка поки не програвала в чемпіонаті країни. Однак виступ команди в єврокубках залишає бажати кращого. І залишає надію нечисленним прихильникам El Graná: ПСЖ забив «королівському клубу» три м'ячі, «Брюгге» забив двічі, «Атлетіко» в чемпіонаті не пропустив. Чому б «Гранаді» не повторити подібний результат?
 
Хоча на це навряд чи варто сподіватися. «Реал», розлючений нічийним матчем з «Брюгге», навряд чи залишить шанси супернику. Все-таки клас гравців «вершкових» набагато вищий. Останній раз «Гранада» обігрувала «Реал» в лютому 2013-го - 1:0. Забив тоді Кріштіану Роналду. Так-так, саме він - але в свої ворота.
 
З огляду на ще і той факт, що кілька гравців гостей травмовані і не поїдуть до Мадрида, ризикнемо припустити, що «Реал» здобуде перемогу. Букмекери в цьому не сумніваються, проте напевно El Graná будуть чинити опір і цілком можуть попсувати нерви гранду. 3 очка «королівському клубу» якщо і дадуться, то аж ніяк не «малою кров'ю». Швидше за все, столична команда дотисне суперника під завісу гри.
 
Орієнтовні склади:
«Реал Мадрид»: Куртуа; Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело; Каземіро, Кроос, Родрігес, Азар, Лукас; Бензема.
«Гранада»: Сілва; Діас, Марін Руїз, Хосабед, Дуарте; Еррера, Монторо, Пуертас, Віко, Мачис; Сольдадо.
 

5 жовтня, субота

«Реал Мадрид» — «Гранада»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
 Арбітр: Сантьяго Хайме Латре (Сарін'єна, Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 3:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.