Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:24
4797
0

UFC 243. Ел Яквінта - Ден Хукер. Прогноз і анонс на бій

Со-головний бій турніру UFC 243, який в ніч з суботи на неділю пройде в Мельбурні

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:24
4797
0
UFC 243. Ел Яквінта - Ден Хукер. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Ден Хукер

6 жовтня Австралія знову відкриє двері для найсильнішої ліги в світі змішаних єдиноборств. У ніч проти неділі мельбурнський «Марвел Стедіум», здатний вмістити до 60 тисяч любителів ММА, стане ареною для PPV-турніру UFC 243.

«Скажений» Яквінта прийняв виклик від «Ката» Хукера, і тепер ці двоє бадьорих легковаговиків зійдуться в ко-мейн івент шоу в Мельбурні.

Яквінта програв два з останніх трьох поєдинків, але він, ймовірно, є найскладнішим суперником в кар'єрі Хабіба Нурмагомедова після Глейсона Тіба. Після програшу дагестанцю агент з нерухомості з Нью-Йорка повернувся блискучою перемогою над Кевіном Лі, але потім зазнав невдачі в поки що останньому поєдинку - Дональд Серроне виявився одним з небагатьох, хто перевершив його в стійці.

За останні шість боїв Хукера зумів засмутити тільки один супротивник - Едсон Барбоза. Але п'ять повалених їм супротивників були аж ніяк не простачками - Росс Пірсон, Марк Діакезі, Джим Міллер, Гілберт Бернс і Джеймс Уїк. Всіх переміг достроково. Уїка він відправив «спати» в останньому бою, щоб оговтатися від програшу нокаутом Барбозі.

Прогноз на бій

Схоже, поєдинок стане агресивним боєм в стійці - невпинний пресинг Яквінти проти нокаутуючої міці Хукера. Незважаючи на хороші навички партеру у кожного, навряд чи сабмішн матиме місце в цьому бою. Серроне вдавалося стримувати Яквінту за допомогою ударів ногами, проте «Ковбой» настільки досвідчений, що Хукер навряд чи зможе його копіювати. Зарядженість на нокаут Хукера може зіграти з ним злий жарт, якщо йому не вдасться зловити супротивника, то дозволимо собі припущення, що Яквінта за рахунок активності запише бій собі в актив впевненим суддівським рішенням.

Перемога Яквінти за очками

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.