Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 жовтня 2019, 18:49
3230
0

Тренер Динамо U-19: «Чекаємо фанів киян на матчі Юнацької Ліги УЄФА»

На команду Ігоря Костюка чекає домашній поєдинок проти «Шкендії»

| Оновлено 01 жовтня 2019, 18:49
3230
0
Тренер Динамо U-19: «Чекаємо фанів киян на матчі Юнацької Ліги УЄФА»
fcdynamo.kiev.ua/

«Динамо» U-19 в минулому сезоні Юнацької Ліги УЄФА досить успішно виступало в турнірі, поступившись «Хоффенхайму» в 1/16 фіналу, однак до того вибивши «Ювентус».

Наставник Ігор Костюк розраховує, що на першій грі з командою «Шкендія» 2-го жовтня буде чимало уболівальників.

- Перед матчем ми працюємо в звичайному режимі, проводимо одноразові тренування. Після гри молодіжної команди з «Дніпром-1» до нас приєдналася група гравців з U21. Всі хлопці в строю, єдиний виняток становить Білошевський, якого ми розглядали, як потенційного учасника матчу зі «Шкендією», але він отримав травму, пропустив кілька ігор і не зможе взяти участі в найближчому поєдинку. Всі інші готуються в доброму гуморі, всередині команди відмінний мікроклімат, всі серйозно налаштовані, розуміють всю важливість цього матчу і хочуть добре зіграти.

У минулому році ми досить продуктивно провели осінь, обігравши «Септемврі» і «Андерлехт», в цьому році також хочеться вийти у весняну частину змагань.

- Той факт, що в останніх матчах першості України ви здобули перемоги з великим рахунком, додає позитиву?
- Не все так просто. Наприклад, з «Волинню», вважаю, перший тайм в плані гри був дуже важким: гравці не до кінця розуміли, чого вимагають події на полі, як перебудовуватися і т.д. Для нас стало сюрпризом, що суперник грав в два нападники, і наші виконавці не могли по ходу до цього пристосуватися. У перерві ми внесли корективи, адже на той момент хлопці вже розуміли, що є проблема, і потрібно щось міняти. Тож, повторюся, перший тайм був дуже важким, а в другому ми вирівняли гру, поміняли трохи схему - і змінилася картинка, що і принесло результат. Всі наші перемоги - це підсумок роботи усієї команди. Це не просто перемога з великим рахунком, а втілення на полі того, що ми тренуємо і відпрацьовуємо на заняттях. Тренування у нас рівносильні іграм, коли включаються максимальні зусилля, і це приносить плоди вже безпосередньо в матчах.

- Чи вивчали вже суперника? Що являють собою македонці?
- Дуже закрита команда, про них немає багато інформації, але кілька матчів ми все-таки подивилися. «Шкендія» - швидка і технічна команда з хорошим підбором виконавців. Але все одно усе залежить від нас самих.

- Чи очікуєте великої кількості вболівальників на трибунах в день гри?
- Наші хлопці вже виступали в соцмережах на цю тему. З огляду на те, що підтримка вболівальників надає сил, емоційний фон гравців стає набагато кращим - ми це відчули на іграх з «Андерлехтом» і «Ювентусом», коли була велика підтримка. У такій ситуації з'являються крила, і хочеться літати. Тому чекаємо уболівальників і розраховуємо на їхню підтримку - це наш 12-й гравець.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.