Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 жовтня 2019, 13:05
33343
11

ЧС з міні-футболу. Ліван – Україна – 0:3. Текстовая трансляція матчу

Слідкуйте з 16:00 за текстовою трансляцією стартового матчу ЧС-2019 в Австралії

| Оновлено 21 жовтня 2019, 13:05
33343
11
ЧС з міні-футболу. Ліван – Україна – 0:3. Текстовая трансляція матчу
ФМФУ
У вівторок, 1 жовтня, збірна України проведе стартовий матч чемпіонату світу 2019 з міні-футболу. В австралійському місті Перт українці зіграють проти збірної Лівану. Початок гри заплановано на 16:00 за київським часом. Транслювати зустріч буде телеканал Спорт 1.
 
Чемпіонат ще не встиг розпочатися, а наша збірна вже зазнала серйозних форс-мажорних проблем. Через бюрократичні нюанси збірна України прилетіла до Австралії в неповному складі. Із заявлених на турнір 22 футболістів візи отримали тільки 8 українських спортсменів, серед яких немає голкіперів. Команда подала апеляцію на відмову у видачі віз, і якщо вона виявиться успішною, то інші футболісти незабаром відправляться до Австралії, правда почнуть грати тільки з другого туру.
 
На запланований 1 жовтня стартовий матч ЧС-2019 з Ліваном в України футболістів на гру не вистачало. Тому в федерації міні-футболу України зробили оригінальний крок, вирішивши дозаявити пару гравців з місцевої команди української діаспори «Козаки Перта».
 
Збірна України після гри проти Лівану в груповому раунді ще зіграє 3 жовтня проти Румунії та 5 жовтня проти Нігерії. Формат змагань дуже простий. В результаті жеребкування 32 команди розділені на 8 груп. Боротьбу в 1/8 фіналу продовжать по дві кращі команди з кожної групи, і далі триватиме плей-оф аж до фіналу. Доречі, чемпіонат світу-2021 з міні-футболу відбудеться в Києві
 
Збірна України: Віктор Пантелейчук (Агромат / Гріффін), Віталій Харченко (Фактотум), Віктор Цой (Київміськбуд), Євген Заєць (Альтернатива), Андрій Хомин (Фактотум), Стів Вархомій, Денис Оробченко, Євген Заєць (Фактотум), Євген Задорожний (Фактотум, граючий тренер).
 
Sport.ua проведе онлайн-текстову трансляцію матчу 1-го туру ЧС-2019 з міні-футболу Ліван – Україна.
 
 
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 4
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Блін що це за прикол, як працює менеджмент збірної, як таке взагалі може бути, щоб з 22 гравців візи отримали лише 8!!!!!. Чому це з'ясувалося в останній момент? Невже не можна було це питання вирішити завчасно і відкривати візи не впритик, а скажімо за 2 тижні до змагань? Я розумію, що тоді б попали на лишню 1000 баксів, але камон. Тепер потрібно було заявляти не гравців з діаспори, а тих менеджерів, які просрали візи....
Vbolivalnyk-Peter
Дайте Цою гітару - такий суперник, що він ще й "Звезду по имени солнце" заспіває...
Vbolivalnyk-Peter
А-а-а-а-а Любителі з діаспори виносять збірну Лівану Міні-футбол у Лівані на високому рівні...
Макс Руденко
А цей вид спорту підпорядковується теж Павелку?
Vladdal
Не знаю по какому принципу проводится распределение команд по группам. Смешно видеть Бразилию и Аргентину в одной группе. Так же как и две африканские сборные в другой группе и отсутствие в обеих европейских команд.
gregzam
Неплохой матч. Наши молодцы, с победой. Насколько я понял, по крайней мере в Украине, это аматорский вид спорта и к ффу, или как она сейчас называется, не имеет никакого отношения...ребята или за свои или за спонсорские все делают((( и кстати - на воротах все же Стив стоял, на оф сайте указывается что он получил красную. Но главное - Украина-Украина вперёд!!!! Давайте мужики - по одной победе в каждой игре!!!!!!!!!!!
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
qax75
https://youtu.be/D2ZcNhz9J8w - Ибрагимович супер удар