Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 29 вересня 2019, 04:26
2562
0

Патрісіо Фрейре – Хуан Арчулета. Прогноз і анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 228 в Каліфорнії

| Оновлено 29 вересня 2019, 04:26
2562
0
Патрісіо Фрейре – Хуан Арчулета. Прогноз і анонс на бій
FightMag
В ніч з 28 на 29 вересня пройде турнір Bellator 228 в американському місті Інглвуд, Каліфорнія. Центральним поєдинком вечора очікується дуель в напівлегкій вазі – бразилець Патрісіу Фрейре (29–4) буде захищати свій пояс проти американця Хуана Арчулети (23–1).
 
Бекграунд
 
32-річний боєць з Бразилії Патрісіу Фрейре (29–4) носить прізвисько «Пітбуль». Є чемпіоном Bellator MMA в легкій і напівлегкій вагових категоріях. Одного разу заявив, що легко нокаутує чемпіона UFC Хабіба Нурмагомедова. В останніх двох поєдинках бразилець розібрався з Еммануелем Санчесом одноголосним рішенням (в листопаді 2018 року), а в травні 2019 здобув верх над Майклом Чендлером вже в першому раунді.
 
32-річний боєць з США Хуан Арчулета (23–1) має прекрасну серію з 18 перемог поспіль. Дебютував в Bellator в 2018 році, де здобув 5 перемог поспіль. Арчулета зазнав тільки однієї поразки в березні 2015 року, поступившись трикутником Андресу Понсе. Хуан любить робити акцент на удари в стійці і лише зрідка згоден боротися в партері.
 
Церемонія зважування
 

Прогноз на бій
 
Маючи вражаючу серію перемог, Арчулета ще ніколи не зустрічався з опонентом такого рівня як «Пітбуль». Фрейре здатний перемогти суперника і в стійці, і в боротьбі. Прогнозуємо, що чемпіон зуміє захистити свій пояс, але легкої прогулянки проти ударника Арчулети точно не вийде.
 
Рекомендована ставка – перемога Патрісіо Фрейре рішенням суддів за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.