Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
3920
0

Юрай САНІТРА: «Дуже задоволений станом Підручного»

Тренер збірної України розповів про стан команди

Юрай САНІТРА: «Дуже задоволений станом Підручного»
biathlon.com.ua. Юрай Санітра
Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра розповів про чемпіонат України, а також поділився інформацією про стан лідерів команди перед стартом сезону.
 
«Хочу сказати, що разом з чемпіонатом України у нас закінчився перший етап підготовки до сезону. Розглядали ці старти як хорошу контрольне тренування, тому що спеціально до них не готувалися. Хлопці виступали з хорошим настроєм в Чернігові, хотіли показати свої найкращі якості. Спортсмени основної команди пробігли спринт на хорошому рівні. Сподобалися виступи Тищенка, Підручного і молодого Бригадира.
 
Дуже задоволений станом Підручного, він все літо був лідером команди. Артем Прима, як і завжди, влітку набирає форму поступово. Упевнений, що він буде добре готовий до перших стартів. Нам потрібно щоб ще 2-3 спортсмена були добре готові до перших етапах Кубка світу, для того щоб ми мали бойову естафетну четвірку.
 
Діма зараз дуже мотивований після прекрасного минулого сезону. Можу сказати, що у функціональному плані він краще готовий, ніж був раніше. Це помітно з його виступів на ролерах, і на тренуваннях. Зараз на нас чекає дуже важливий етап підготовки, якщо все буде в порядку, то Підручний буде добре готовий вже до перших стартів», - сказав Санітра.
 
Раніше Санітра розповів, хто увійде до складу основної команди на перших етапах майбутнього сезону.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.