Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 26 вересня 2019, 01:58
1670
1

Володимир МАЗЯР: «У матчі з Буковиною було багато браку»

Незважаючи на перемогу, наставник «Львова» незадоволений грою команди в Кубку України

| Оновлено 26 вересня 2019, 01:58
1670
1
Володимир МАЗЯР: «У матчі з Буковиною було багато браку»
ФК Львів. Володимир Мазяр
Головний тренер «Львова» Володимир Мазяр прокоментував перемогу його команди над «Буковиною» (2:0) в рамках 1/16 Кубку України з футболу.
 
- Коментувати можна хіба що перемогу і 40-50 відсотків гри, яка була в другому таймі. Перший тайм нам не вдався, крім рахунку. Багато браку було в діях футболістів до перерви. Після перерви грали вже сильніше, краще тримали м'яч і намагалися його не втрачати.
 
- Що Ви можете сказати про «Буковину» в цій грі?
- Можу сказати за уболівальників. Я в черговий раз приїжджаю до Чернівців, і їх постійно багато збирається на стадіоні. Вони створили хорошу атмосферу на цій грі. Що стосується «Буковини», то було помітно, що команда мотивована і мала бажання поборотися за вихід в наступну стадію. Вважаю, що ця команда також заслужила компліменти. «Буковина» намагалася грати для вболівальників.
 
- Багато хто чекав побачити на полі вихованця «Буковини» Ігоря Гончара. Чому вирішили не випускати його на поле сьогодні?
- Тому що він не буде готуватися до матчу з «Олександрією». А мені зараз потрібно в короткі терміни зробити висновки, на що здатні гравці, в нашому розпорядженні, на футбольному полі
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
А що ви робите тоді у вишці якщо багато браку з командою другої ліги. Ви і так на виліті і показуєте антифутбол. Володя команди давно немає, цю шушару з амазонки давно треба було вигнати.