Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2345
0

Рустам ХУДЖАМОВ: «Маріуполю не буде просто з Динамо»

Голкіпер маріупольського клубу поділився очікуваннями від матчу 4-го туру УПЛ

Рустам ХУДЖАМОВ: «Маріуполю не буде просто з Динамо»
ФК Маріуполь. Рустам Худжамов
36-річний український воротар «Маріуполя» Рустам Худжамов поділився очікуваннями від перенесеного поєдинку 4-го туру УПЛ проти київського «Динамо».
 
- У середу «Маріуполю» належить зіграти перенесений матч 4-го туру з «Динамо». Які ваші очікування від зустрічі з командою, в якій починалася ваша кар'єра?
- У моєму житті сталося так, що коли Олексій Михайличенко був головним тренером «Динамо» в минулий раз, я готувався з першою командою. Пам'ятається, навіть відсидів три матчі Ліги чемпіонів в запасі. Що стосується його другого приходу на тренерський місток, то видно, що команда перебудовується. Кияни здобули дві перемоги поспіль — а це, безумовно, додає сил і додає впевненості в собі. «Динамо» — команда, яка щороку декларує свої домагання на чемпіонство, завоювання Кубка країни і потрапляння до групового турніру Ліги чемпіонів. Не думаю, що в поєдинку з одним із грандів нашого футболу «Маріуполю» буде просто.
 
- Чи не думали про те, що, зіграй з динамівцями не зараз, а влітку, відповідно до дати 4-го туру, то шансів на позитивний результат могло бути більше?
- Не знаю що сказати. Все це з області припущень. Якщо говорити про себе, то в моїх звичках немає ніякої зневаги до суперника і його недооцінки. Раз так вийшло, що зіграємо не в розпал серпня, а зараз — значить, так тому і бути. А припускати, як воно було б — справа невдячна. Якщо про все думати, то можна з глузду з'їхати (посміхається).
 
Відкладений матч 4-го туру УПЛ «Маріуполь» — «Динамо» відбудеться в середу, 25-го вересня, о 17:00.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.