Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 вересня 2019, 17:05
5512
0

БАГАТСКІС: Про Леня та Михайлюка під час сезону НБА можемо забути

Наставник збірної України поділився думкою про перспективи національної команди

| Оновлено 24 вересня 2019, 17:05
5512
0
БАГАТСКІС: Про Леня та Михайлюка під час сезону НБА можемо забути
fbu.ua. Айнарс Багатскіс

Латвійський фахівець, який очолив збірну України і «Київ-Баскет», хоче, щоб збірні України різних вікових груп працювали по одній структурі.

«План по поверненню збірної України на більш високий рівень? Такий план у нас є. Є хороший приклад - збірна Фінляндії. Хенрік Деттман сказав: всі збірні країни працюватимуть по одній системі. Як каже мій друг Девід Блатт, немає поганих систем. Тому ми намагаємося виробити одні принципи для всіх збірних. Хочемо, щоб було розуміння сучасного баскетболу у всіх гравців, які залучаються до збірних України. Також мені б хотілося бачити молодих тренерів на чолі збірних.

Лень і Михайлюк? Про гравців НБА ми можемо забути під час сезону. Кожному тренеру хотілося б бачити таких гравців в складі, але поки ми їх запросити не можемо. Нещодавно відбулася зустріч з тренером «Барселони» щодо Пустового. Результат розмови я вам передавати не буду, але постараємося, щоб він був у збірній», - сказав Багатскіс. 

У відборі на чемпіонат Європи-2021 збірна України зіграє зі Словенією, Австрією та Угорщиною. Перші матчі підопічні Багатскіса зіграють зі Словенією (27 листопада) і Австрією (30 листопада).

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.