Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2019, 23:21
2143
0

Віктор ЦИГАНКОВ: Рахунок 1:0 з перших хвилин дозволив нам легше грати

Гравець київського Динамо про розгром Ворскли

| Оновлено 22 вересня 2019, 23:21
2143
0
Віктор ЦИГАНКОВ: Рахунок 1:0 з перших хвилин дозволив нам легше грати
ФК Динамо Київ
Півзахисник «Динамо» Віктор Циганков став автором першого забитого м'яча в ворота «Ворскли», а також взяв участь ще в двох результативних атаках.
 
 
- Сьогодні ми не відсиджувалися ззаду, всі хотіли йти вперед, атакувати і забивати. Нам вдалося реалізувати свої моменти - вітаю всіх з перемогою.
 
- Красиві комбінації, індивідуальну майстерність вдалося проявити після того, як з вас спав психологічний тиск, чи просто вже звикли до вимог нового тренерського штабу?
 
- Ми все награємо на тренуваннях. Але є ігри, коли щось не виходить, а є як сьогодні, коли усе вдалося. Не можу сказати, що це випадковість. Ми вже досить довго граємо разом, тому знаємо сильні якості один одного. Сьогодні вийшло комбінувати і забивати красиві м'ячі. Важливо було виграти у «Мальме», думаю, тепер команді буде легше. Так, був непростий період, на нас лежав величезний тягар відповідальності. Вболівальники хотіли результату, і ми розуміли, що зобов'язані давати його в кожному матчі. Сподіваюся, що далі буде все легше і легше.
 
- Ви стали автором першого забитого м'яча, наскільки було важливо вийти вперед на початку поєдинку?
 
- Важливо забивати в будь-якому випадку - і нападникам, і всій команді, щоб відчути впевненість, особливо на початку гри. У мене вийшло це зробити першим, після цього ми відчули себе розкуто. Був план на гру, ми від нього не відмовлялися, але рахунок 1:0 з перших хвилин дозволив нам легше забивати і наступні м'ячі.
 
- Результативність в атаці і надійність в обороні - поняття взаємопов'язані?
 
- Були моменти, які потрібно виправляти. У захисті мали місце ситуації, в яких ми могли пропускати. Розберемо гру і будемо рухатися далі. Потрібно робити роботу над помилками навіть після таких вдалих ігор. Рахунок 5:0 нічого не означаэ, завжди є, куди вдосконалюватися.
 
- З неприємних моментів - травми Шепелєва і Бурди? Що сталося в тих ситуаціях?
 
- Чесно кажучи, ситуації я не бачив. Але, начебто, говорять, що все обійшлося. Будемо сподіватися, що хлопці швидко відновляться і скоро знову допоможуть команді.
 
- Ви взяли участь в перших трьох забитих м'ячах, можете бути задоволені своєю грою?
 
- Ні, повторюся, завжди можна вдосконалюватися. Були моменти, які потрібно було використовувати, забивати або, можливо, більше грати на партнерів. Але по гарячих слідах я не буду говорити, слід переглянути гру і зробити аналіз.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.