Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

GuardiaN перейшов у Natus Vincere, S1mple – новий капітан

Українська організація оновила свій CS:GO-склад

GuardiaN перейшов у Natus Vincere, S1mple – новий капітан
HLTV. Ладіслав GuardiaN Ковач
Кіберспортивний клуб Natus Vincere представив оновлений склад по Counter-Strike: Global Offensive на майбутній сезон. Тренером команди став Андрій B1ad3 Городенський, який раніше обіймав посаду спортивного директора організації. У минулому B1ad3 вже тренував склад Gambit Gaming.
 
Новим гравцем команди, що прийшов на місце Данила Zeus Тесленка, який завершив кар'єру, став Ладіслав GuardiaN Ковач. Ладіслав виступав у складі NAVI протягом чотирьох років (з 2013 по 2017 рр), а останні два роки провів у складі FaZe Clan.
 
GuardiaN займе в команді позицію снайпера, в той час як Олександр s1mple Костилєв знову почне грати зі штурмовими гвинтівками. Також до s1mple переходять обов'язки позаігрового лідера: Олександр відповідатиме за дисципліну та підтримання атмосфери в команді. Інгейм-лідером п'ятірки стане Кирило BoombI4 Михайлов: його головний обов'язок - координування дій команди під час матчів.
 
«Приємно повернутися додому - туди, звідки я почав свій довгий шлях професійного гравця. Я докладу всіх зусиль, щоб команда стала найкращою і виграла Major. Дякую за цю можливість», - сказав GuardiaN.
 
Найближчим турніром для оновленого складу ua NAVI по CS:GO стане DreamHack Masters Malmö 2019, на якому з 1 по 6 жовтня 16 команд розіграють призовий фонд в розмірі $ 250 000.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.