Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 21 вересня 2019, 12:05
1352
1

Анонс третього туру чемпіонату УХЛ

Матчі пройдуть 22-23 вересня

| Оновлено 21 вересня 2019, 12:05
1352
1
Анонс третього туру чемпіонату УХЛ
Чи втримається «Кременчук» на першій позиції турнірної таблиці, чи надолужить  «Дніпро» упущені очки і чи здобуде  МХК «Динамо» першу перемогу в сезоні?
 
22.09 «Кременчук» - «Крижані Вовки» 12:30
 
22 вересня на льодовій арені «Айсберг» ХК «Кременчук» прийме «Льодяних Волков». Останній матч для «Кременчука» став битвою за лідерство в турнірній таблиці чемпіонату УХЛ - Парі-Матч. «Городяни» впоралися з поставленим завданням, і на даний момент займають першу позицію за очками. «Крижані Вовки» на 4 місці за очками через недавню поразку «Донбасу». У минулому сезоні «вовки» жодного разу не змогли обіграти «Кременчук», але обидві команди значно змінили склади, і можуть видати непередбачуваний результат. Не можна не відзначити молодого воротаря киян - Максима Дуве, який проявив себе в матчі з МХК «Динамо».
 
22.09 «Дніпро» - «Білий Барс» 14:00
 
Зустріч між ХК «Дніпро» і «Білим Барсом» пройде на арені «Фаворит» в Херсоні. На даний момент «Білий Барс» знаходиться на дві позиції вище херсонців в турнірній таблиці. У минулому сезоні «кішкам» так і не вдалося жодного разу обіграти «Дніпро». А в цьому сезоні білоцерківці вже випробували досвід і перемоги (МХК «Динамо»), і поразки ( «Кременчук»). Варто нагадати, що команди зустрічалися на передсезонному турнірі Kremenchuk Open Cup 2019. «Білий Барс» зайняв останню позицію в турнірі, але гравці і тренери команд-суперниць відзначали, що поєдинок з цим клубом цікавий і непередбачуваний.
 
23.09 «Донбас» - МХК «Динамо» 18:30
 
На арені «Альтаїр» в Дружківці «Донбас» прийме МХК «Динамо». За історію зустрічей між цими командами МХК «Динамо» також не вдалося жодного разу обіграти донеччан. Для «динамівців» ця зустріч може стати першою з переможним результатом в 4-му сезоні, але шанси на такий результат не великі. «Донбас» завдяки розгромній перемозі над «Крижаними Вовками» посів друге місце в турнірній таблиці, і не планує втрачати очки з командами з другої трійки.
 
УХЛ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
frannova
им не помешало бы сменить гражданство и выступать в Румынии https://work-es.ru/