Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 вересня 2019, 03:47
3331
0

Зінедін ЗІДАН: «Ми так і не включилися в боротьбу в матчі з ПСЖ»

Головний тренер «Реала» розчарований грою з ПСЖ в Лізі чемпіонів

| Оновлено 19 вересня 2019, 03:47
3331
0
Зінедін ЗІДАН: «Ми так і не включилися в боротьбу в матчі з ПСЖ»
ФК Реал Мадрид. Зінедін Зідан
Наставник мадридського «Реала» Зінедін Зідан прокоментував розгромну поразку своєї команди від ПСЖ в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Гра завершилася з рахунком 3:0 на користь парижан.
 
«Ми не створили достатньої напруги біля воріт суперника і програли багато індивідуальних протистоянь, що сильно ускладнює життя, коли ти змагаєшся з ПСЖ.
 
Суперник був кращим за нас у всьому. Що найприкріше, в створенні постійної напруги біля воріт. ПСЖ був хорошим і створював гострі епізоди, але мене куди більше турбує, що нашій грі не вистачало інтенсивності.
 
Ми знали, що на нас буде чинитися тиск, але ні на одному відрізку матчу ми толком в гру так і не увійшли. Зазвичай ми створюємо багато небезпечних моментів. Сьогодні у нас скасували два голи, але крім них ми особливо нічого і не створили. Коли ми виграємо, то виграємо всі разом. Коли програємо, то це теж наша спільна провина.
 
ПСЖ заслужив перемогу. Він був гарним у всіх ігрових аспектах. Коли граєш на такому рівні, складно, коли твій стандарт якості і темп гри не відповідають.
 
Ми так і не включилися в боротьбу. Тут ми всі пливемо в одному човні. Змиритися з такою поразкою складно, але у нас новий матч у неділю, і ми повинні фокусуватися на ньому», - сказав Зідан.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.