Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 вересня 2019, 20:39
3564
2

Уве РЕСЛЕР: «Мальме не вистачає часу на тренування перед Динамо»

«Динамо» і «Мальме» зіграють 19 вересня в Києві у матчі 1-го туру Ліги Європи

| Оновлено 16 вересня 2019, 20:39
3564
2
Уве РЕСЛЕР: «Мальме не вистачає часу на тренування перед Динамо»
Sydsvenskan.se. Уве Реслер
Наставник шведського «Мальме» Уве Реслер, з командою якого «Динамо» зіграє 19 вересня в матчі 1-го туру Ліги Європи, підбив підсумки поєдинку чемпіонату Швеції проти «Норрчепінга» (1:0), а також поскаржився на щільний графік напередодні матчу у Києві:
 
«Що стосується матчу з «Норрчепінгом», то треба визнати, що в першому таймі наш суперник був дуже хорошим і просто вразив нас своєю енергією. Нам було складно впоратися їх тиском, з їх найнебезпечнішими ударами, але наш воротар був дійсно хорошим. Перерва пішла нам на користь. Після внесених коректив кращими на полі в другому таймі вже були ми. Але в майбутньому ми повинні бути готові до того, що суперник може грати так інтенсивно і енергійно.
 
Переможний же результат в цьому матчі дуже важливий для нас. Протягом трьох тижнів ми проведемо сім ігор – це дуже непростий відрізок. Саме з цієї причини на поточному тижні ми дуже багато часу присвятили саме фізичній роботі, і тільки з четверга переключилися на тактику.
 
Уже в четвер нас чекає матч з київським «Динамо» в Лізі Європи, причому в гостях. Найбільша проблема для нас напередодні цього поєдинку полягає в тому, що у нас просто не буде часу на тренування – ми встигнемо лише відновити команду після матчу з «Норрчепінгом» і відправитися в Київ. Але, повторюся, ми заклали відмінний фундамент підготовки, так що впевнений, що ми і психологічно, і фізично будемо готові до майбутньої зустрічі».
 
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pro100ecspert
Та до кого там готуватись
dakota86
Был позор на всю футбольную Украину. Теперь нас ждет европейский стандарт