Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:06
2366
0

Гловер Тейшейра – Микита Крилов. Прогноз і анонс на бій

Другий за силою поєдинок турніру UFC Fight Night 158 в Ванкувері

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:06
2366
0
Гловер Тейшейра – Микита Крилов. Прогноз і анонс на бій
Постер бою
У канадському Ванкувері в ніч з 14 на 15 вересня пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 158 ​​(інша назва – UFC on ESPN+ 16). В одному з боїв андеркарда Микита Крилов (25–6), який проживає в Москві і став персоною нон-грата в Україні за свою політичну позицію, проведе поєдинок у напівважкій вазі з бразильцем Гловером Тейшейрою (29–7).
 
39-річний досвідчений бразилець Гловер Тейшейра вже давно входить в першу десятку рейтингу UFC, перебуваючи на 9-й позиції. У 2014 році програв титульний бій Джону Джонсу рішенням суддів. Переміг багато відомих бійців, в числі яких Райан Бейдер, Кінтон Джексон, Рашад Еванс, Овінс Сен-Пре і інші.
 
27-річний Микита Крилов народився в Луганській області і має кличку «Шахтар». Зараз він на 13-й позиції рейтингу UFC, в якому дебютував в 2013 році. Проживає в Москві. У 2014 році відкрито підтримав невизнані республіки і став нев'їзним в Україні. У всіх інтерв'ю називає себе росіянином, а не українцем. Навіть провів один бій в окупованому Донецьку. У вересні 2018 програв Яну Блаховічу з Польщі сабмішном в другому раунді, а в квітні 2019 переміг Овінса Сен-Пре.
 

Цитати перед боєм
 
Гловер Тейшейра: «Безумовно, цей поєдинок не дійде до оголошення рішення. Я прийду за ним, я буду заряджений на нокаут або здачу. Я з тих хлопців, які відчувають хід бою. Коли настане відповідний час, я прикладусь до Крилова рукою. Звичайно, якщо це буде можливим, я переведу суперника в партер, а потім використовую свої навички в грепплінгу. Я готовий на 100%. Я добре себе почуваю. Я вийду в октагон, щоб швидко завершити бій. Мені не подобається залишати долю поєдинку в руках суддів».
 
Микита Крилов: «Я сподіваюся, що Тейшейра підійде до нашого бою в своїй кращій формі. Тому що я точно зараз перебуваю в своїх кращих кондиціях. Ми з ним відмінно зарубимось. Також може навіть трохи поборемося. І хтось із нас впаде. У мені досі горить змагальний вогонь. Мені подобається битися і подобається брати участь в різного роду змаганнях. Тому я готовий приймати велику кількість викликів. Я думаю, що після перемоги над Тейшейрою стану на його місце. А яскрава перемога над ним поставить мене ближче до п'ятірки кращих».
 

Прогноз на бій
 
Крилов є невеликим фаворитом у букмекерів. Перемога принесе йому місце в топ-10 і підвищить шанси на титульний поєдинок з Джоном Джонсом. А ось Тейшейрі через місяць виповниться 40 років. Досвідчений боєць може перехитрити будь-якого суперника. Він набагато сильніше Микити в боротьбі. Тому бразилець спробує перевести бій у партер і використовувати там навички джиу-джитсу. Припустимо, що бій триватиме усі відведені раунди, а перемога дістанеться ветерану.
 
Рекомендована ставка – перемога Гловера Тейшейри за очками.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 48
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.