Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2019, 20:37
4716
5

Віктор СКРИПНИК: «Мені подобається, що Зоря не боїться грати вперед»

Наставник прокоментував поразку в грі з «Шахтарем»

| Оновлено 14 вересня 2019, 20:37
4716
5
Віктор СКРИПНИК: «Мені подобається, що Зоря не боїться грати вперед»
zarya-lugansk.com

«Зоря» в яскравому матчі чемпіонату України програла «Шахтарю» 3:4, хоча вела з рахунком 2:0, а в кінці поєдинку встигла зробити результат 3:3, але все одно поступилася.

Матч прокоментував наставник Віктор Скрипник.

- Вітаю з перемогою «Шахтар». Коротко скажу, що ця поразка, за яку не соромно. Ми забили три м'ячі на виїзді команді, яка до цього пропустила три голи за минулі шість турів.

Хто дивився матч, той помітив, що ми не ставимо «автобусів», а граємо вперед. Хочемо діяти першим номером. Вчимося. А помилки, які є, будемо намагатися не повторювати. Прикро, що ми виконали величезну роботу і не змогли взяти очок. Але повторюся, в будь-якій ситуації ми грали вперед, а не намагалися утримати прийнятний результат. Це наша філософія. Ми перелаштовуємося. Спільно працюємо всього 2 місяці. Є просування вперед. Помилки, напевно, будуть завжди, проте хотілося б, щоб їх було якомога менше.

- Чого не вистачило «Зорі» сьогодні для хоча б нічиєї?
- Якби зіграли 88 хвилин, то було б 3:3. А так... Але я іронізую. У «Шахтаря» якісні, індивідуально дуже сильні футболісти. Вони включилися, відпрацювали, забили. У нас же величезне старання, вичавлюємо кожен момент. Десь виходить. Пропустили дуже легко. Якщо було б вбігання, чисельна меншість у нас ... Пропустили гол, якщо можна так сказати, на уважність. Деякі хлопці, подумали, що рахунок 3:3, вже ніхто нікуди не побіжить, так і дограємо. Але «Шахтар» є «Шахтар».

- Оцініть самовіддачу команд сьогодні.
- У нас були якісні ігри. Особливо другий тайм проти «Динамо». Хороший відрізок проти «Еспаньола». Це досвід, який нам став у нагоді. «Шахтар» та команда, яка грає з м'ячами, в короткий пас. Дивись і милуйся. Потрібно грати проти таких суперників. Вибирали тактику. Хотіли накривати, тиснути. Діяти вперед. Того руху, який сьогодні був, вистачило донеччанам, а нам його не вистачило, на жаль.

Везіння теж могло б зіграти в нашу користь, але все це нюанси, з яких складається підсумковий результат. Був шанс, коли вели в рахунку 2:0, але «Шахтар» додав і виграв. Однак не можу своїй команді навіть якийсь камінчик кинути в город. Все віддали свої сили і боролися. Мені подобається, що моя команда не боїться грати вперед.

- Ви випустили на поле одночасно двох нападників - Русина і Будківського. Це смілива заміна в матчі проти «Шахтаря». Планували її до гри або в процесі?
- Один нападник - високий, який може зачепитися за м'яч, продовжити його рух. А інший - верткий, невеликий, який може втекти, зачепитися і знає, де стоять ворота. А Громов і Кабаєв - хлопці, які працюють на команду, виконуючи великий обсяг роботи, яким ми задоволені. Це стратегія - дати рух, змусити суперника трохи втомитися і потім випустити двох різнопланових гравців. Ми забили три м'ячі на виїзді, але, на жаль, пропустили 4. Це погано. Хоча, повторюся, ми грали проти флагмана нашого футболу.

Коли виходимо на поле, хочемо обіграти будь-якого суперника. У нас немає пафосних слів, просто робимо те, про що домовляємося. Заміни планувалися, і вони були в голові. Вони спрацьовували і спрацювали в цей раз. Шкода, що не дотерпіли і не змогли заробити навіть одного очка.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
"Команда не боится играть вперед". И это правда, мы это видим и радуемся за Зарю! Спасибо!
Brian
Читаю послематчевые интервью Скрипника с разбором игры, с пониманием того где и какие ошибки совершили и что нужно делать что бы не допускать в будущем.....и с ужасом вспоминаю вьюхи бульбаша и Михайличенко. Как говориться почувствуйте разницу между профессионалом и физруками.
ua-goahead
такі команди всім подобаються
zhyr
Ще б захист підтягнути, бо стоять суперники в штрафній, а біля них пуста поляна
Bait
За такие поражения, команду и тренера не ругают. Заря двигается в правильном направлении. Тренеру и игрокам респект и уважуха, как говорится на районе)