Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 12 вересня 2019, 23:56
2951
0

ТЕТЕ: «Хлопці в Шахтарі хотіли Ліверпуль, а не Манчестер Сіті»

Команді випала непроста група

| Оновлено 12 вересня 2019, 23:56
2951
0
ТЕТЕ: «Хлопці в Шахтарі хотіли Ліверпуль, а не Манчестер Сіті»
shakhtar.com

«Шахтарю» в Лізі чемпіонів випало зіграти проти «Манчестер Сіті», «Аталанти» і «Динамо» Загреб. Для юного хавбека Тете це буде перший досвід в єврокубку.

- Попереду ваша перша Ліга чемпіонів. Як вам суперники?

- Жеребкування таке, що є хороші шанси на подолання групового етапу. Є беззаперечний фаворит «Манчестер Сіті», а три інші команди мають приблизно рівні шанси на друге місце. Шкода тільки, що замість «Манчестер Сіті» не трапився «Ліверпуль». Практично всі хлопці хотіли «Ліверпуль». Від «Манчестер Сіті» втомилися (сміється)! Зате, з іншого боку, у нас буде ще одна можливість зустрітися з земляками - Фернандіньо, Жезусом, Едерсоном. З хлопцями знайомий не з чуток, ми перетиналися в збірній Бразилії. Там я подружився близько і з Дугласом Костою. Він мені наполегливо радив переходити в «Шахтар».

- Вам 19, ви тільки півроку граєте на дорослому рівні. Ліга чемпіонів - це позамежні швидкості, інші фізичні навантаження і психологічна стійкість. Чи готові?

- Я усвідомлюю, що це більш високий рівень, але я готовий. Для цього ретельно працюю. «Шахтар» - постійний учасник Ліги чемпіонів, і якщо я тут, то відповідаю рівню. У мене, наприклад, перед «Манчестер Сіті» немає хвилювання. Планомірно готуємося до цієї зустрічі. Все спокійно, ніякого страху.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.