Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
1970
0

Олег КУЗНЕЦОВ: «На 80% визначився зі складом України U-19»

Наставник України U-19 задоволений збором і підготовкою до відбору

Олег КУЗНЕЦОВ: «На 80% визначився зі складом України U-19»
ffu.ua

Збірна України U-19 під керівництвом Олега Кузнецова провела міні-збір і два контрольні матчі з Румунією в рамках підготовки до відбору Євро-2020.

— Дуже важливо, що ми зібралися, по суті, бойовим складом, — сказав Олег Володимирович. — Такої розкоші в нашого тренерського штабу не було практично півтора року. А два матчі зі збірною Румунії дали нам достатньо інформації для роздумів.

— Позитиву вистачало?
— Видно було, що хлопці грали з бажанням, хотіли себе проявити, граючи вдома. Порадувало, що команді вдавалося створювати багато гольових моментів, тільки потрібно підтягнути реалізацію й постаратися уникати елементарних помилок в обороні. По грі суперник нас не перевершив, ми самі собі привозили голи. І знову ж таки — вдалося подивитися у справі футболістів, яких ми не бачили довгий час.

— Заключний етап підготовки до кваліфікації чемпіонату Європи відбудеться в жовтні?
— Так, і знову вдома. Робота розпочнеться 6-го числа, а 8-го й 10-го ми проведемо два контрольні поєдинки зі збірною Греції.

— Там ви будете награвати основу для офіційних матчів?
— У принципі, так. Хоча й два поєдинки з румунами відповіли на багато запитань. За великим рахунком, ми вже відсотків на 80 визначилися зі складом, який готуватиметься до кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що матчі кваліфікації Євро-2020 (U-19) команда Олега Кузнецова проведе 13-го, 16-го й 19 листопада. Суперниками українців у боротьбі за путівки до еліт-раунду змагань будут збірні Швеції, Словенії та Естонії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.