Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 вересня 2019, 14:51
14927
27

Андрій ШЕВЧЕНКО: «В Європі мало таких збірних, як Нігерія»

Тренер задоволений, що вдалося спробувати себе проти африканської команди

| Оновлено 11 вересня 2019, 14:51
14927
27
Андрій ШЕВЧЕНКО: «В Європі мало таких збірних, як Нігерія»
ffu.ua

Збірна України в контрольному матчі проти Нігерії зіграла 2:2, а наставник Андрій Шевченко радий, що вдалося спробувати себе в грі з фізично сильним противником.

«Особливих індивідуальних претензій до хлопців у мене немає. Претензії тільки в тому, що треба не втрачати гру. Але на таких матчах команда повинна рости. Ми не грали з такими фізично сильними гравцями, в Європі таких команд мало, якщо не враховувати такі топ-команди, як Франція, Нідерланди».

«Велика ротація у порівнянні з матчем проти Литви? Можливо, з цим і був десь пов'язаний перший тайм, адже хлопці, які вийшли, менше грають, менше розуміють структуру гри».

«Такі помилки допустимі. Хотілося б, щоб їх не було взагалі, але це важко. Той експеримент, який ми провели, дав нам багато як позитивної, так і негативної інформації. Негативна дуже важлива, адже вона дозволяє нам вчитися, рости, рухатися вперед. Я задоволений хлопцями, їх реакцією, бажанням перемогти», - сказав Шевченко.

Наступний матч Україна проведе проти Литви.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuryan
Дивіться друзі. І семирамід...
Якщо б Основі вийшов Миколенко то й 3 частини шансів які були у Нігерійців не булоб... Соболь явно програвав своєму візаві на фланзі... куди й проходила більша частина атак...
Можливо Степаненка не вистачило трохи... ну Коваленко ще далеко до основи збірної... + Марлос в основі і думаю картина була б інакшою - від слова - зовсім!
Тобто ротація складу далась в знаки... але малюнок гри, доволі не поганий... так можливо й багатьом командам здатна наша збірна програти... але й майже з кожним суперником на даний момент здатна показати позитивний результат... тому мені дуже не подобаються висери семираміда.!!!
Петя Рудик
Нігерія це завжди сильна збірна, яка може грохнути топ-збірну якщо піде гра.І вони не слабші за Алжир який став чемпіоном.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орест Орищишин
Класний спаринг з Нігерією. Чудова команда і нам потрібно вчитись як рвати соперника на перших хвилинах, гол феноменальний. Дуже добре що наша збірна показала характер в 2 таймі тай можливості гравців в такому матчі видно як на ладоні, а цього неможливо побачити в грі з Литвою.
Kevko
Защитная линия Соболь-Бурда-Матвиенко-Караваев оказалась очень слабой. В скорости уступали явно, техника слабая, позиционно постоянно ошибаются. Вертикальные передачи делать не умеют, фланги не способны индивидуально обострять игру.
Караваева не нужно ставить в защиту, это не его. Бурде нужно искать замену, здесь все бесперспективно, Соболь остановился на своем уровне, Матвиенко с учетом возраста возможно будет прогрессировать
lenares85
У тренера сборной нету времени натренировать скорость он берет тех игроков которые есть, ну кто у нас такой же быстрый и выносливый как Ивоби тот, отсюда можно споколйно играть на контр атаках и выходить 2 в 2 , там очень сильно Лунин выручал иначе счет в первом тайме мог быть совсем другим.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
keegan
Всё идёт к тому , что на евро 2020 если попадём, выступим как и на евро 2016,там таких как Литва не будет и сами себе как Лихтенштейн забивать не будут,имхо
nicksaf
Mr. Value, с Нигерией игра тоже ни на что не влияет, но игры то ведь нет. Очень слабая полузащита, с Португаллией это Вы увидите. А Мораес: ему попало от негра (это не наши судьи, где до шахтного бразильца дотронуться нельзя) и он уже сник. Семирамид прав, чем эта сборная лучше, чем сборная Фоменко. Да, ни чем.
nicksaf
В Европе очень много таких команд, которые переиграют сборную Шевченко. У этой сборной нет полузащиты, Зинченко, Малиновский, Степененко (грубиян) -- это не полузащита для европейской сборной. Франков поспешил с прогнозом. Португаллия возьмёт все свои очки, а нам хотя бы на второе место, а там уже как будет, можем и не пройти.
SEMIRAMID
А в Африке мало таких команд, как Словакия, с которой Украина опозорилась 1:4 совсем недавно!