Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 09 вересня 2019, 17:40
2698
0

Данило Zeus ТЕСЛЕНКО: «Мені пора йти і дати дорогу молодим»

Легенда Natus Vincere завершує професійну кар'єру

| Оновлено 09 вересня 2019, 17:40
2698
0
Данило Zeus ТЕСЛЕНКО: «Мені пора йти і дати дорогу молодим»
Twitter. Zeus
Багаторічний лідер і капітан складу Natus Vincere 31-річний Данило Zeus Тесленко прокоментував своє рішення завершити професійну кар'єру гравця.
 
«Це рішення далося мені нелегко - я давно про це думав. Ходили чутки, що я можу піти після BLAST, але я вірив, що наш новий склад зможе виграти Major або хоча б потрапити до фіналу. Але ми програли на ранній стадії, і я розумію, що мені пора йти і дати дорогу молодим. Це дуже нелегко, чесно: 20 років життя я присвятив Counter-Strike і мені пора закінчувати. Хочу сказати велике спасибі всім, хто був зі мною всі ці роки, вболівав за мене і вірив.
 
Це не кінець, це початок нового шляху. Буде багато чого цікавого: я хочу розвивати кіберспорт в СНД, побудувати професійну академію, займатися молоддю. У мене багато ідей. Відразу відповім на питання, яке цікавить багатьох: діяльністю тренера займатися не буду, принаймні зараз. Можливо, колись в майбутньому таке станеться.
 
Мій останній турнір - BLAST, який починається вже через кілька днів в Москві. Запрошую всіх, у кого є можливість, прийти і підтримати нас. Ми налаштовані перемогти.
 
Всіх обіймаю, цілую. Дякую за підтримку протягом цих 20 років. Дуже приємно читати коментарі підтримки: ви зігріваєте моє серце в цей непростий момент», - сказав Zeus.
 
Zeus виступав за Na'Vi близько 9 років: саме навколо нього в грудні 2009-го сформувався перший склад Народжених Перемагати в дисципліні Counter-Strike. За свою кар'єру капітан Natus Vincere здобув понад 50 перемог на турнірах, в числі яких PGL Major Kraków 2017.
 
Zeus - єдиний гравець в поточному складі Natus Vincere, хто взяв участь у всіх мейджор-чемпіонатах від Valve. У CS: GO він провів більше 36 000 раундів і зробив близько 23 000 вбивств.

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.