Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
5247
0

Райан Бейдер – Чейк Конго. Прогноз і анонс на бій

Черговий турнір Bellator 226 відбудеться в Сан-Хосе в ніч з 7 на 8 вересня

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:07
5247
0
Райан Бейдер – Чейк Конго. Прогноз і анонс на бій
BJPenn. Бейдер та Конго
В рамках турніру Bellator 226, який пройде в ніч з 7 на 8 вересня в каліфорнійському місті Сан-Хосе, відбудеться поєдинок за титул чемпіона Bellator в суперважкій вазі. У ньому змагатимуться американець Райан Бейдер (27–5) і француз Чейк Конго (30–10–2).
 
У 36-річного уродженця Невади Райана Бадера зараз в активі сім перемог поспіль. Швидше за все, він знаходиться на піку форми за всю свою кар'єру. У 2018 році Бадер брав участь в Гран-прі, правила якого схожі з Всесвітньої суперсерією в боксі. 8 бійців визначали кращого в три раунди з вибуванням. У чвертьфіналі Райан здолав Мухаммеда Лаваля вже на 15-й секунді, в півфіналі рішенням суддів переміг Метта Мітріона, а в фінальному бою Гран-прі виграв технічним нокаутом на 35-й секунді у Федора Ємельяненка і завоював титул чемпіона Bellator в суперважкій вазі.
 
Ветерану ММА Чейку Конго вже 44 роки. Мало хто з бійців здатен в такому віці проводити бої на найвищому рівні. Він дебютував на профі-рівні в 2001 році. За кар'єру здобув 30 перемог і зазнав 10 поразок. З 2006 по 2013 роки виступав в UFC, після чого перейшов в Bellator, де програв лише двічі: росіянину Віталію Мінакову в 2014 році та американцеві Мухаммеду Лавалю в 2015-му. Зараз у Чейка аж 8 перемог поспіль і відмінний настрій перед титульним боєм. В останніх трьох боях Хаві Айяла та Тімоті Джонсон не дожили до фінального гонгу, а в лютому 2019 року Конго в бою-елімінаторі рішенням суддів взяв реванш у Віталія Мінакова.
 
Сутичка на зважуванні
 
Бейдер і Конго ледь не влаштували бійку ще до того, як вийти в октагон. Чейк спровокував сутичку на церемонії зважування. Він штовхнув чемпіона, коли суперники зійшлися для дуелі поглядів. Президент Bellator та співробітники організації зуміли не допустити дострокового мордобою. Тим цікавішим буде суботнє протистояння.
 

Прогноз на бій
 
У Бейдера відмінна ударна техніка, завдяки якій він може просто знищити противника. Правда, тримати удар Райан не любить і тричі за кар'єру програв нокаутом. У Конго немає такого потужного удару, але його серія перемог з 8 поєдинків навіть крутіша ніж у чемпіона. Підлив масла у вогонь й інцидент на церемонії зважування. Вболівальників ММА чекає відмінна сутичка!
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Райана Бейдера.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.