Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
4979
2

Хорхе Лінарес – Ал Тойогон. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок екс-суперника Ломаченко відбудеться 7 вересня в японському Токіо

| Оновлено 23 вересня 2019, 01:08
4979
2
Хорхе Лінарес  – Ал Тойогон. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Хорхе Лiнарес
7 вересня в столиці Японії екс-чемпіон світу Хорхе Лінарес (45–5, 28 КО) з Венесуели вийде на ринг в 10-раундовому бою в рамках суперлегкої ваги проти маловідомого філіппінського бійця Ала Тойогона (10–4–1, 6 КО).
 
Поєдинок відбудеться в андеркарді головного бою вечора, в якому титул чемпіона Японії в напівсередній вазі будуть виборювати Юкі Нагано (16–2, 12 KO) та Макото Кавасакі (11–7–1, 2 KO).
 
Це буде перший бій 34-річного венесуельського ветерана Хорхе Лінареса після швидкої поразки від мексиканця Пабло Сезара Кано в січні. У травні 2018 року Лінарес не зміг втримати пояс WBA у легкій вазі, достроково програвши українцеві Василю Ломаченку в 10-му раунді. До того, до речі Хорхе перемагав Ентоні Кроллу (двічі) та Люка Кемпбелла, майбутніх опонентів Василя. Після поразки від українця Лінарес вирішив перебратися в суперлегку вагу, де спочатку переміг Абнера Котто, а потім програв в першому ж раунді Пабло Сезару Кано. Тепер його завдання – гідно відновити кар'єру і закрити невдалу поразку.
 
Молодий 21-річний філіппінець Ал Тойогон боксує на профі-рингу з 2015 року, здобувши з тих пір 10 перемог та зазнавши 4 поразки. Два останні бої в травні і липні програв японцям Ріо Сагаві та Шуя Масакі. У першому з них Тойогон поступився срібним поясом WBC Asia, який завоював у січні проти іншого японця Рюсеі Ішіі. Всі свої бої Тойогон провів удома, на Філіппінах, а ось проти Шуя Масакі двома місяцями раніше боксував в Японії. Гостьовий поєдинок обернувся для Тойогона невдачею – всі 10 раундів були програні в одні ворота, і рахунок суддівських записок був одноголосним: 100–90 на користь японця. Тепер буде друга спроба підкорити Токіо.
 
 
Прогноз на бій
 
Лінарес вибрав в опоненти маловідомого бійця та повинен з ним впоратися достроково, якщо хоче ще разок-два перед фінішем кар'єри вийти на великі бої. Тойогон поступається в антропометрії (нижче на 10 см), і Хорхе може виявитися занадто великим суперником для нього. Єдиний реальний шанс для Тойогона – нанести удар в підборіддя суперника (слабке місце Хорхе) та сподіватися, що Лінарес не зможе з ним впоратися. Втім, це дуже малоймовірний сценарій.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Хорхе Лінареса.
 
Ставки на боксерські поєдинки можна зробити у букмекерських конторах 1XBET та FanSport.
 
Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
st.Devil
Цікаво чим цей бо ій заслужив аж цілого анонсу та окремої статті
Lucky Lucky
отработанный материал