Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 вересня 2019, 13:13
1951
0

Партнер Хабіба хоче провести бій з Макгрегором

Іслам Махачев вважає, що в цьому поєдинку він легко здобуде перемогу

| Оновлено 06 вересня 2019, 13:13
1951
0
Партнер Хабіба хоче провести бій з Макгрегором
USA Today. Іслам Махачев
Російський боєць UFC у легкій вазі Іслам Махачев заявив, що в майбутньому хотів би провести поєдинок з колишнім чемпіоном Конором Макгрегором.
 
«Не думаю, що наша зустріч з Макгрегором обмежиться простим, дружнім спілкуванням. Безумовно, буде конфлікт. Так що з Конором нам краще не перетинатися. Безсумнівно, розглянув би варіант бою з ірландцем. Хто відмовиться від можливості заробити легкі гроші? Якщо людина не вміє боротися, то бій з ним за визначенням легкий для мене.
 
Чи можливий ще один бій Хабіба і Макгрегора? Не знаю, які плани у маркетологів і матчмейкерів. Все може трапитись. Раніше керівництво не раз йшло йому назустріч. UFC любить Макгрегора, тому що він приносить їм гроші. Звичайно, вони будуть йти йому на поступки», - сказав Махачев.
 
Нагадаємо, що останній бій Макгрегор провів в жовтні 2018 року, коли поступився Хабібу Нурмагомедову. Після чого росіянин зі своєю командою влаштував бійку з Макгрегором.
 
Відзначимо, що 7 вересня в Абу-Дабі відбудеться поєдинок Хабіба Нурмагомедова і Дастіна Пор'є. На цьому турнірі свій бій проведе і Іслам Махачев, суперник - Дейві Рамос.
Джерело Russia Today
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.